Midtukekamp i Bergen venter Vipers. – Vipers
Foto: John Vint.

Midtukekamp i Bergen venter Vipers.

I tilsvarende kamp i fjor vant Vipers 19-18.

11 oktober 2017

 

I dag onsdag reiser Vipers til Bergen og møter Tertnes i Haukelandshallen. I fjor vant Vipers tilsvarende kamp 19-18 hvor Sakura Hauge hadde en matchvinnerredning rett før slutt.

Tertnes har mistet hele bakspillerrekka som hadde mest tillitt i fjor. Inn er kommet Vilde Ingeborg Johansen (linjespiller) fra Larvik og Thea Stankiewicz (bakspiller) fra Fana foran denne sesongen. Kjerstin Boge Solaas ute pga skade.

Tertnes har fått en fin start på sesongen med 3 seire på 4 kamper. Seirene er kommet mot Stabæk, Gjerpen og Oppsal.  Tapet kom mot Molde i en kamp hvor Tertnes en periode ledet med seks mål. Bergensklubben er også klar for kvartfinale i NM, hvor de møter Larvik.

 

Foto: John Vint.

 

 

– Da er det Bergen neste for oss, sier trener Kenneth Gabrielsen. – Der venter en tøff midtukekamp mot et Tertneslag som har fått en meget god start på sesongen.

– Vi husker godt 18-19 seieren mot Tertnes forrige sesong. Vi husker også meget godt at vi spilte E-cup i Russland og tapte med 6 mål og at vi deretter gikk vi på et noe overraskende tap mot Stabæk i midtukekampen uka etter.

– Det var omtrent på samme tid i fjor som vi er nå.  Vi skal selge oss dyrt i Hauklandshallen onsdag kveld og vi skal ikke la Tertnes få det enkelt i sine vante og trygge omgivelser.

– Vi reiser oppover med 14 spillere som er meget sugne på en god opplevelse.