– Det blir artig å se alle sammen igjen! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Det blir artig å se alle sammen igjen!

Malin Aune gleder seg til kamp mot Oppsal i morgen.

17 oktober 2017.

 

I morgen onsdag møter Malin Aune sine tidligere lagvenninner i Oppsal for første gang etter at hun ble Vipersspiller! 

 

Malin hadde 3 sesonger i Oppsal og forteller til Vipers.no at hun trivdes veldig godt.

– Ja jeg hadde veldig fine sesonger i Oppsal, trivdes både på laget og det å bo i Oslo. Jeg fikk mange gode venninner som jeg fortsatt har god kontakt med.  Flere av de spiller på Oppsal, mens noen har sluttet med håndball eller gikk til andre klubber etter sesongen i fjor.

 

Spesielt å møte Oppsal.
Malin innrømmer at det er litt ekstra at det er gamleklubben Vipers skal spille i mot. 

– Men jeg ser egentlig fram til det.  Det blir veldig artig og godt å se alle sammen igjen!   Man kjenner hverandre ganske godt spillemessig så det er litt rart og sitte å analysere Oppsal som en har spilt på sjøl.

Foto: John Vint

 

God stemning!
– Stemningen har selvfølgelig vært veldig god etter den gode kampen mot Buducnost i helga, smiler Malin.  – Og nå er vi veldig gira på at vi skal vinne alle seriekamper fremover.

– Vi har bestemt oss for å være med fra start både i forsvar og angrep i morgen.  Vi skal være på og ikke slippe oss ned.  Vi ønsker å få kampen inn i vårt spor og spiller vi en god kamp har jeg trua på at vi tar hjem seieren.

 

Opp til oss sjøl.
Det er opp til oss sjøl egentlig, sier Malin. – Vi har lyst til å gå opp i ledelsen og få noen mål foran med en gang så vi får en god posisjon fra starten av.  Så vi slipper å jage.  Det er jo en fordel.  Da kan vi også rullere litt på alle spillerne.  Vi har ganske mange kamper så det vil være en fordel for oss.

 

Gjennomføre kampplanen.
– Jeg blir fornøyd hvis vi vinner kampen først og fremst.  At vi får gjennomført kampplanen og setter forsvaret så godt som vi vet vi kan.  Hvis alle sammen gjør sitt beste tror jeg det blir et godt resultat, forteller Malin Aune.