Rosa sløyfe aksjon i Aquarama 18 oktober – Vipers

Rosa sløyfe aksjon i Aquarama 18 oktober

Hvert år rammes 3400 kvinner av brystkreft her i landet.

Tove som jobber som frivillig i Vipers var gjennom brystkreftbehandling høsten 2016 og ønsker derfor å invitere kreftforeningen og deres rosa sløyfe aksjon til Aq onsdag 18 oktober i forbindelse med kampen Vipers spiller mot Oppsal. De vil den kvelden selge rosa sløyfer både før under og etter kamp.

Hvert år rammes 3400 kvinner av brystkreft her i landet.

https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/

Det er ikke bare kvinnen som rammes men hele familier og da spesielt barn. Vipersspiller Jeanett var bare 6 år da hun og hennes 2 søstre mistet mammaen sin pga brystkreft i 1999, bare 32 år gammel. Hele deres liv ble forandret og pappa ble alene med sine 3 jenter. De flyttet fra Egersund til Mjøndalen og jentene gikk i sorggruppe noe som hjalp dem veldig. Eldste søster Charlotte på 11, tok på seg rollen som «mamma» og passet på både småsøstrene og pappa. Jentene takker pappaen sin for at de har det så bra og at de er der de er i dag.

Årets rosa sløyfe aksjon er rettet mot senskader etter kreftbehandling, noe som rammer en av tre kvinner. Dette er ett viktig tema det snakkes lite om og som det må forskes mye mer på.
Som en av de som er rammet av senskader er årets aksjon derfor ekstra viktig for Tove.

Vi oppfordre alle til å støtte rosa sløyfe aksjonen i Aquarama på onsdag og selvfølgelig støtte Jeanett og Vipersjentene til ny seier!