– Vi har fjorårskampen friskt i minne! – Vipers

– Vi har fjorårskampen friskt i minne!

Kenneth Gabrielsen ønsker ikke en reprise av fjorårets hjemmekamp mot Oppsal.

18 oktober 2017.

 

Ny matchdag for Vipers!
I kveld kl. 18.30 er Oppsal motstander i Aquarama.  Nok en seriekamp mellom Champions Leaguekampene for Vipersjentene.

 

– Vi hadde en god opplevelse på søndag, innleder Kenneth Gabrielsen. – Etter å ha sett kampen mot Buducnost i opptak ett par ganger er det utrolig mye bra i spillet vårt.  Det beste på søndag var intensitetsnivået vi hadde bakover.  Samt at vi hadde en målvakt som det ikke går å forlange noe mer av.  Det var helt fantastisk det Katrine leverte i mål der.

 

 Vi må lande.
– Nå er det er snakk om å lande og ta med seg den gode opplevelsen fra søndag.  Samt prøve å holde på det intensitetsnivået vi hadde bakover.  Angrepsmessig har vi mye å forbedre fortsatt.  Også ankomstspillet hvor vi gjør mye slurvefeil som er helt unødvendig.

 

Luke bort feil.
I dag dreier det seg om å luke bort noen av de enkleste feilene fra sist, de som vi kan få gjort noe med, forteller Kenneth.  Det blir det viktigste for oss i dag.  Klarer vi det så skal Oppsal få det vanskelig.  Det blir det viktigste for oss.

 

Ta bedre valg.
– Vi skal holde på intensiteten bakover som var så bra søndag og samtidig ha litt mer kynisme i ankomstspillet.  I etablert angrep må vi ta noen bedre valg.  Jeg ønsker at vi får mer ut av kombinasjonene våre.  Alle spillerne leverte på et bra nivå søndag men vi har fortsatt mye å gå på når det gjelder etablert angrep.  Så det blir nøkkelen i dag, få det ut i blomst.

 

Respekt for Oppsal.
– Oppsal har vi sett på og har kontroll på.  Vi må være obs på Christina Solheim Andersen og Tina Magnus, det er flinke spillere.  Pluss at de har en bra linjespiller og en bra målvakt.  Oppsal kan overraske mange lag.  Jeg vil si at Oppsal ikke er langt unna nivået til Tertnes og kan på gode dager hamle opp med de beste.  Vi har veldig respekt for Oppsal.  Vi sleit mot de hjemme i fjor og vi har den kampen i friskt minne, understreker Kenneth.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.