McDonalds – Vipers

McDonalds

Vi åpnet den første restauranten i Nedre Slottsgate i Oslo 18. november 1983. Siden den gang har over 50.000 nordmenn jobbet i McDonald’s og vi er blitt en av Norges største restaurantkjeder, med 72 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,7 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord.

I dag har vi over 2500 medarbeidere, og er en av Norges største arbeidsplasser for unge. McDonald’s er også en etnisk og kulturell smeltedigel. Over 80 forskjellige kulturer er representert hos oss, noe som skaper et spennende og godt arbeidsmiljø. Vi er også en sertifisert lærlingbedrift. I 2016 og 2017 ble vi kåret til Norges tredje beste arbeidsplass blant store bedrifter i kåringen Great Place To Work.

Bærekraft er en viktig del av vår strategi. McDonald’s har kategorisert bærekraft innenfor følgende områder: Produkt, innkjøp, miljøutslipp, medarbeidere og samfunn. Vi har allerede gjort mye innenfor bærekraft, samtidig som vi alltid har som mål å bli enda bedre. Mer informasjon om vårt bærekraftarbeid finner du her.

Har du spørsmål som du ikke finner svar på her på nettsiden vår, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice i chatten her på nettsiden eller på telefon 815 56 000.