– Det var fryktelig dårlig timing! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Det var fryktelig dårlig timing!

Intervju med Karoline Olsen.

21 oktober 2017.

 

Karoline Olsen fikk problemer med kneet på landslagssamling for tre uker siden og har ikke vært på banen når Vipers Kristiansand har spilt i Champions League.  Men er hun spilleklar i morgen mot Bietigheim?

 

– Nei,  jeg er dessverre ikke spilleklar enda, forteller Karoline Olsen bedrøvet.

 

Karoline Olsen må se Champions League fra sidelinja også denne helga.

 

Går glipp av CL.
– Jeg kan ikke legge skjul på at jeg synes det er kjedelig.  Det skjedde nå som alt det vi har ventet på begynner. Det var fryktelig dårlig timing!

– Jeg har gledet meg skikkelig til å spille Champions League, være med å reise og alt det gøye vi skal få gjort.  Det var gøy å sitte på tribunen med så mye trøkk, men jeg skulle gjerne vært utpå der sjøl.

– Men jeg rekker jo noe.  Jeg håper jeg får være med i slutten av november! sier Karoline optimistisk.

 

Opptreningsperiode.
– Jeg har trent mye styrke, balanse og stabilitet, sier Karoline.  – Denne uka har jeg begynte å hoppe og løpe kontrollert  med økende belastning.  Jeg er jo med og kaster pasninger på treningene, er med på oppvarming av målvakt.  I tillegg får jeg øvd litt på teknikk med ballen og prøvd på nye ting for meg sjøl.

– Fysisk trener Ole og fysioterapeut Erik Welhaven samarbeider og lager en ukeplan til meg om akkurat hva jeg skal gjøre på hver økt, forteller Karoline som er takknemlig for den gode oppfølgingen hun får.

– Ole er med meg på en del av de øktene og følger meg opp.  I tillegg er jeg også hos Erik og trener en gang i uka.  Jeg får trent mye fysisk, så det er jo positivt.

 

 

Skadet på landslagssamling.
Karoline forteller at hun har hatt litt vondt i kneet i en periode.  På landslagssamling med LK98 spilte hun treningskamp mot Gjerpen i Skien, noe som gikk veldig bra.  Hun hadde ingen problemer med kneet.  Men dagen etter våknet hun med et stivt kne og hun kunne ikke løpe.

– Det er mulig det var et fall under kampen utløste skaden, men vi vet ikke eksakt, sier Karoline.

– Jeg har ikke noe vondt i kneet nå.  Vi øker belastningen gradvis fremover og prøver oss litt frem.  Fysioterapeuten sa at jeg ville være ute i minst 4 uker.  Det har gått 3 uker nå.  Så jeg nærmer meg jo vil jeg si.

 

Gleder seg.
– Nå gleder jeg meg til å begynne med vanlig håndballtrening igjen.  Og spille Champions League! smiler Karoline Olsen.

 

 

 

 

.