Vipers er godt forberedt på morgendagens motstander Bietigheim! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Vipers er godt forberedt på morgendagens motstander Bietigheim!

Vipers gjør alltid gode forberedelser foran kamper.

21 oktober 2017.

 

Hovedtrener i Vipers Kristiansand Kenneth Gabrielsen legger ned uendelig mange timer i forberedelser foran hver eneste match.  I Champions League blir det noen ekstra timer siden dette er helt nye motstandere for Vipers.  Foran hver kamp har Vipers spillermøte hvor Kenneth viser videoklipp av motstanderen.  Disse klippene gjøres tilgjengelig for alle slik at spillerne har mulighet til å gjøre seg godt kjent med laget de skal opp i mot.

 

Har alltid videomøter.
– Vi har alltid spillermøte med video av motstanderen foran kamper, sier Marta Tomac.  – Det er ganske viktig for alle .  Vi har videomøte for å forberede oss best mulig.

– På spillermøtet i dag tidlig fikk vi et godt bilde av spillet til Bietigheim og hva slags type spillere de har, forteller Marta.  – Hvem som er bærende på laget og som betyr mye for deres spill.  Jeg tror nok vi er like godt forberedt til denne kampen mot Bietigheim som vi var mot Buducnost.  Det er viktig å gå inn i alle kamper med samme forberedelser.

 

Fra dagens videomøte hvor Bietigheim ble analysert.

 

Espen er videomann.
– Det er Espen Trønnes Johnsen som klipper og Kenneth som velger ut hva vi skal se, som han ser på som det viktigste.  Hva som går igjen i spillet til motstandern og hvilke spillere som er bærende i laget.  Det er avgjørende å være godt forberedt til kamp.  Man skal aldri bli overrasket i håndball. På spillermøtet supplerer vi med ting vi ser og vet om motstanderen og hjelper hverandre.

 

Ble ikke skremt.
– Vi har funnet taktikken som vi tror passer best mot Bietigheim, forklarer Marta.  – Det kan vi gjøre når vi vet hva de kommer med.  Vi ble ikke skremt av å få vite kvalitetene til morgendagens motstander.  Vi er gode vi og! sier Marta, og vi har trua på oss sjøl.

 

Foto: Arild Danielsen.

 

God motstander.
Jeg synes vi møter et bra Bietigheim-lag i morgen.  Det kan fort bli en kamp som det ble mot Buducnost, selv om jeg ikke tror det blir så «lett» denne gang, kommenterer Marta.  – Vi møter et bra lag med mange gode spillere som har et høyt internasjonalt nivå.  Som har spilt i mange storklubber rundt i Europa og som er bærende spillere på landslagene sine.  Vi møter absolutt et bra lag.  De ble tyske mestre i fjor.  Jeg tror nok det blir en veldig tøff kamp.

 

Vipers er skarpere.
– Jeg synes på mange måter vi er like, men jeg synes vi er litt skarpere på noen ting, mener Marta.  – Men vi skal være virkelig på for å vinne, spille smart og gjøre dem dårlig rett og slett.  Vi har gjort gode taktiske forberedelser, og så må vi ha trua på at spillet vårt er bra nok, understreker Marta.

 

Må slå Bietigheim.
Bietigheim har tapt begge kampene så langt i CL men de er gode.  Jeg tror det er et lag som bare kommer til å vokse og vokse fremover.  Det er første gang i CL for de også.  Så det er et lag som ikke har noe å tape, som oss.

– Jeg tror det blir en artig kamp og at dette er en viktig kamp for videre spill i Champions League.  Jeg tror Bietigheim er et lag man må slå for å gå videre til mellomrunden, sier Marta Tomac.

 

 

 

 

.