– Det blir hyggelig å komme tilbake til Skienshallen! – Vipers

– Det blir hyggelig å komme tilbake til Skienshallen!

Emilie Hegh Arntzen og Sunniva Andersen spiller mot sin tidligere klubb når Vipers møter Gjerpen i morgen.

24 oktober 2017.

 

Sunniva Andersen og Emilie Hegh Arntzen har begge en fortid i Gjerpen, som er morgendagens motstander for Vipers Kristiansand.  Sunniva ga seg i Gjerpen i våres, mens Emilie har 3 år i Byåsen etter at hun sluttet som Gjerpenspiller.  Emilie er datter av Gjerpentrener Ketil Arntzen.

 

Emilie Hegh Arntzen debuterte på Gjerpen som 16-åring og var med på nedrykk til 2. divisjon, og opprykk til 1. divisjon igjen etter to sesonger i 2. divisjon.  Hun hadde sin far Ketil Arntzen som trener de tre siste sesongene hun var i Gjerpen.

 

 

Spesielt å møte Gjerpen?
– Det er kanskje ikke så spesielt for meg lenger å spille mot de som det var første gang i eliteserien, forteller Emilie.  – Det er en kamp jeg absolutt ikke har lyst til å tape!  Og det er jo spesielt at noen av dine beste venninner og faren din står på andre siden.  Som jeg til vanlig vil skal lykkes og så skal jeg gjøre alt jeg kan for at de ikke skal lykkes.

 

Tidligere kamper mot Gjerpen.
– Det har gått greit de andre kampene jeg har spilt mot Gjerpen, sier Emilie. – Jeg føler ikke at jeg blir noe utpreget nervøs eller at jeg sliter med å prestere, det gjør jeg ikke.  Men det er gjerne tiden frem til dommeren blåser i gang som er litt spesiell, og så glemmer man det når kampen er i gang.  Og i hvertfall denne gang som det er en del nye spillere på laget.

– Men det skal bli veldig deilig å komme hjem, smiler Emilie.  – Det blir hyggelig å komme tilbake i Skienshallen.   Store deler av førstesekseren var også i klubben da jeg var i Gjerpen.  Det er mange igjen fra den gang, selv om de har fått inn en del nye spillere i år.

 

 

Ny midtukekamp.
– Det går fint å spille to kamper i uka, sier Emilie.  – Det er litt uvant for flere av oss å spille så mange kamper.  Men det er jo kampene jeg synes er morsomme.  Men en merker at det er en del å forberede seg til.  Vi må hele tiden sitte og se håndball og forberede oss til neste kamp.  Men foreløpig merker jeg ikke noe til at det er slitsomt.  Nå synes jeg det bare er gøy!

 

Håper å vinne.
– I kampen i morgen håper jeg at vi vinner.  Jeg håper vi kan komme litt tilbake til vår måte å spille på.  At vi kan ta kontroll over kampen, får stoppet de i forsvar og får kjørt mye etter.  Da tror jeg vi kan dra fra Gjerpen, sier Emilie Hegh Arntzen.

 

 

 

Gjerpen er moderklubben til Sunniva Andersen og hun har spilt for Skienslaget siden hun gikk i 7. klasse.  Hun ble tatt opp i A-stallen som 15-åring og var med på opprykkene fra 2. divisjon til 1. divisjon og videre til eliteserien.  Hun fikk en sesong i eliteserien med Gjerpen før hun ga seg i klubben etter forrige sesong.

 

 

Spesielt å møte Gjerpen.
– Da jeg ga meg i Gjerpen i våres tenkte jeg ikke tanken at jeg så snart skulle til Skienshallen og spille mot Gjerpen.  Det var jeg ikke forberedt på i det hele tatt.  Det blir litt spesielt for meg, sier Sunniva.  Jeg møter venninnene mine som jeg har spilt sammen med i 6 sesonger.  Det blir rart å møte de som motstander og ikke være med de.

 

Vært med på 2 opprykk.
– Jeg fikk Ketil Arntzen som trener da jeg var 15 år.  Da ble vi tatt opp i A-stallen.  Vi spilte i 2. divisjon og var en gjeng med unge jenter.  Jeg har vært med hele veien opp fra 2. div til 1. div og opp til eliteserien.  Det var kult å oppleve disse opprykkene.  Vi var en gjeng jenter som bygde oss opp til å bli så gode, det var ekstra spesiell følelse.  Mange av jentene som spiller på Gjerpen denne sesongen har vært med på denne reisen fra 2. divisjon.  Jeg gleder meg til å møte de igjen, sier Sunniva Andersen.