– Vi skal garantert jobbe hardt for hverandre! – Vipers

– Vi skal garantert jobbe hardt for hverandre!

Kenneth lover at ønsket om å nå semifinalen vil gjenspeiles på banen i morgen mot Fredrikstad.

28 oktober 2017.

 

Fredrikstad i morgen.
– I morgen spiller vi NM-kvartfinale i Aquarama, innleder Kenneth Gabrielsen.  – Vi står overfor en motstander som har fått en meget god start på sesongen. Fredrikstad har virkelig vist at de ønsker å hamle opp med de beste lagene i Norge.

 

Solid start.
– Det har de vist gjennom en solid start i serien der de startet sesongen med og slå Larvik borte på en særdeles overbevisende måte. Fasit etter syv spilte serierunder er 10 poeng og Fredrikstad er pr dags dato et topplag som vi tar meget på alvor.

 

Vil kjempe om alle titler.
– Jeg er nok trygg på at Fredrikstad ikke klarer å komme over oss tabellen, sier Kenneth. – Kampen i morgen dreier seg om å komme til semifinalen.  Hvis Fredikstad skal vinne noe i Norge eller komme til en finale denne sesongen er det helt klart størst mulighet i NM.

– Vi ønsker å kjempe om alle titler i Norge denne sesongen og regner med at det vil gjenspeiles på banen. Jeg føler vi har hatt en fin inngang til kampen og har fått kartlagt Fredrikstads sterke og svake sider.

 

Fikk en på trynet.
– Jeg synes også ting ser lovende ut hos oss, fortsetter Kenneth. – Vi har gått oss litt fast de siste kampene og ikke helt fått den flyten vi ønsker oss. I Bietingheimkampen fikk vi oss virkelig en midt på trynet. Og vi klarte på eget vis å kjøre kampen rett i grøfta.

 

 

Mye bra mot Gjerpen.
– Mot Gjerpen på onsdag var det mye bra. Vi scorer 38 mål og har mange gode prestasjoner.  Forsvarsmessig var den i likhet med Bietingheimkampen preget av mange unødvendige enkle individuelle feil samt dårlig kommunikasjon.

 

Den lille ekstra jobben.
– Vi vet at alle spillerne er klar over at for å kunne spille et godt forsvar må det alltid legges ned den lille ekstra jobben. Redde hverandre, skape trygghet også videre.

– Uten hardt arbeid til en hver tid vil aldri det kollektive fungere, understreker Kenneth. – Vi ses i hallen og vi kan garantere at vi skal jobbe hardt for hverandre.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.