– Vi skal ha fokus på de tingene vi skal forbedre i fra forrige kamp. – Vipers

– Vi skal ha fokus på de tingene vi skal forbedre i fra forrige kamp.

Kristine Lunde-Borgersen mener Vipers har en reel sjanse i CL-oppgjøret mot Bietigheim.

31 oktober 2017.

 

Vipers møter Bietigheim til Champions League-kamp i morgen onsdag kl. 18.30.  Spillere og støtteapparat ankom Bietigheim-Bissingen allerede i går mandag og har gjennomført videomøte og trening i dag.

Kampen streames live på ehfTV.com:
http://www.ehftv.com/int/livestream/sg-bbm-bietigheim-vipers-kristiansand

 

Vipers stiller med full tropp, inkludert Karoline Olsen, men minus Sunniva Andersen som må prioritere studiene denne uken.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

Fin reise.
– Vi hadde en fin reise til Tyskland, forteller Kristine Lunde-Borgersen.  – Vi tok fly og det var passe med tid i mellom flybyttene, fortsetter hun. – Da vi ankom hotellet i går ettermiddag fikk vi servert god mat og hadde kvelden her.  Vi hadde ikke noe venting eller noe sånt, så det var deilig.

 

God treningsøkt.
– Vi fikk sove lenge i dag,  og spiste en fin frokost, sier Kristine.  – Deretter hadde vi spillermøte med gjennomgang av videoklipp og trente deretter en god økt på to timer fra kl. 12-14.  Etter treningen var det lunsj og nå slapper vi av på rommene.  I kveld skal vi se på noen klipp av Bietigheim, og spise middag. Utover det har vi ingen store planer, det blir mest avkobling.

 

 

God standard.
– Hotellet vi bor på ligger helt inntil hallen.  Det er kjempegod mat, og fine rom. Vi har det veldig bra her, så det er deilig å komme til så god standard, forteller Kristine fornøyd.

– I morgen titter vi på noen klipp og kjører litt fysisk, men det blir individuelt hva man velger å gjøre.

 

Optimister.
– I kampen mot Bietigheim må vi ha litt fokus på oss sjøl, mener Kristine.  – Ha fokus på de tingene vi skal forbedre i fra forrige kamp, tilføyer hun.  – Hvis vi gjør det som vi blir enige om så har vi en reel sjanse til å spille en bra kamp.  Og kanskje ta poeng.  Vi er optimister foran denne kampen.  Hvis alle er tilstede og kjemper gjennom hele kampen så har vi en sjanse, avslutter Kristine Lunde-Borgersen.