Vipers med sterk sluttspurt mot Bietigheim. – Vipers

Vipers med sterk sluttspurt mot Bietigheim.

Vipers vant de siste 15 minuttene 6-2, men taper dessverre med ett mål.

1 november 2017.

Vipers startet friskt i Tyskland og var foran 3-1 etter snaut fire minutter etter scoringer av Vilde, Emilie og Malin.  Begge lag slet med tekniske feil og bomskudd og etter tolv minutter var lagene like langt på 6-6.  Vipers var vasse i ankomstfasen og 4 av de 6 målene kom i denne fasen.  Etter halvspilt førsteomgang var Bietigheim foran 7-6, deretter vekslet det mellom tre og firemålsledelse til hjemmelaget og ved pause ledet de 16-13.

Andre omgang startet med redusering av Linn og Vipers var to mål bak.  Det vekslet mellom to- og tremålsledelse til Bietigheim frem til halvspilt, hvor hjemmelaget hadde en ledelse på fem mål og var 23-18 foran.  Men så tettet Vipers igjen forsvaret og Katrine tok det som kom.  I denne perioden kom Eline inn og reddet to sjumetere.  Vipers kom stadig nærmere Bietigheim som kun hadde en scoring på fjorten minutter.  Vipers var fryktelig nære poengdeling og ett sterkt uavgjort resultat, men kom dessverre aldri til skudd i kampens siste angrep og det ender med hjemmeseier 25-24.