– Utfordringer er deilig og det er rått og kjenne på presset! – Vipers
Foto: Stian Bye Høgsveen.

– Utfordringer er deilig og det er rått og kjenne på presset!

Kenneth Gabrielsen er entusiastisk foran møtet med Storhamar lørdag.

Fredag 3. november 2017.

 

I skrivende stund er Vipersbussen på vei til Hedmarken.  Spillere og støtteapparat ankommer Hamar rundt midnatt og har da hele morgendagen til å forberede matchen mot Storhamar.

Kampen spilles lørdag 4. november kl. 17.15 og vises på TV2 Sportskanalen.

Kenneth Gabrielsen forteller i dette intervjuet med Vipers.no at han og spillerne stortrives med situasjonen med kamper hver tredje/fjerde dag.  Og at det er rått og kjenne på presset de står overfor i hver eneste kamp.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

Stinn brakke!
– En stinn brakke i Hamar venter oss i oppgjøret mot Storhamar lørdag. Det blir kult å få slike rammer i en kamp i november i Norge, sier Kenneth Gabrielsen oppglødd til Vipers.no.   – Vanligvis er det rimelig glissent rundt om i hallene i november måned, tilføyer han. – Det har skjedd noe med interessen denne sesongen og det utrolig morsomt for oss som bruker ekstremt mye tid på denne idretten.  Vi er bortskjemte hjemme i Aquarama og har stort sett alltid over 1500 mennesker på kampene våre.  Det blir moro å oppleve disse rammene også på bortebane.

 

Storhamar gode.
– Storhamar er ubeseiret, men det er jeg ikke er veldig overrasket over, forteller Kenneth.  – De har hatt samme trener i to gode perioder nå, forklarer han. – Det å ha samme konsept over tid er alltid en fordel.

– I tillegg har de spillere som Sundmoen, Folkvord , Riegelhuth og Enkerud som har vært gode og viktige i flere sesonger. Elise Skinnehaugen har slått ut i full blomst. Fortsetter hun på denne måten er det ikke langt opp til en VM-plass.

– Når de i tillegg har fått 3 nye klassespillere i Løke, Hasanic og Suvdal sier det seg selv at vi møter et lag som har masser av kvalitet.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

På reisefot hele uka.
– Vi kommer tilnærmet rett i fra Tyskland, sier Kenneth.  – Vi rakk bare et par økter og en svipptur innom Kristiansand så bar det av gårde i buss til Hamar.

– Vi har et fint liv for øyeblikket!  Vi elsker denne idretten og toppidrett er rått . De fleste hater og tape og en blir meget irritert, frustrert, skuffet og tillegg forbannet.

– Men vi er veldig heldig som har få dager til å rette opp i ting og slipper å dvele for lenge over en litt for dårlig prestasjon. Her er det snakk om å rette opp litt for hver eneste gang. Noe vi akter å gjøre, understreker Kenneth.

– Det er ikke unikt å slite litt i oppoverbakke, det er normalt både i idrett og i livet forøvrig.

 

Deilig med utfordringer!
– Toppidrett er ikke for pyser, sier Kenneth. – Utfordringer er deilig og det er rått og kjenne på presset overfor det at vi vil og skal prestere hver en eneste kamp.

– Vi skal få frem en enorm vinnervilje i denne kampen.  – Vi ønsker at vi skal bli idoler for noen der ute som ser kampene våres hver eneste gang vi spiller.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

Råskap.
– Vi skal alle vise et vanvittig eierskap til det vi ønsker å fremstå som.  Legger vi på litt råskap i tankesettet i tillegg og viser en vanvittig samhold i de gode og mindre gode periodene vil vi nok reise fra Hamar med en god porsjon selvtillit, forteller Kenneth.

 

Hele stallen friske og raske.
– Når det gjelder belastingen i laget har vi ingen ting å klage på.  Vi har en tilnærmet frisk og fin tropp så vi gleder oss alle til å kjenne på hvor gode Storhamar er, avslutter Kenneth Gabrielsen entusiastisk.