– Vi vil til Spektrum! – Vipers

– Vi vil til Spektrum!

Kenneth Gabrielsen lover at han og spillerne om nødvendig går i kjelleren i morgen for å sikre plass i NM-finalen.

Mandag 6. november 2017.

 

Semifinale i morgen!
Vipers ønsker å vinne titler denne sesongen og i morgen skal et nytt hinder forseres når Storhamar er motstander i Boligpartner Arena på Hamar.  I lørdagens serieoppgjør seiret Vipers med 9 mål.  På lørdag kjørte spillere og støtteapparat buss tur retur Kristiansand-Hamar.  I morgen reiser laget med fly og ankommer Hamar på formiddagen.

 

Les hva Kenneth Gabrielsen tenker foran morgendagens semifinalekamp!

 

 

Semifinale.
– Så er det klart for nok et viktig oppgjør, semifinale på Hamar, innleder trener Kenneth Gabrielsen. – En ny kamp med nye muligheter for begge lag, understreker han.  – Og cup er fortsatt cup.

– Håndball kan begge lag spille. Begge lag har gode kollektive kvaliteter samt enkeltspillere som har både gode og ekstreme ferdigheter.

 

X-faktor.
– Ja vi vant på lørdag, det var en trygg og god prestasjon der vi hadde en spiller med den X- faktoren som gjerne kommer som følge av den berømte ketchup-effekten.

– Linn blåste på og herjet med begge målvaktene til Storhamar. Det var rett og slett imponerende skyting, smiler Kenneth. – Linn var vår X- faktor på lørdag.  Resten av spillerne fulgte også opp og leverte en meget god kamp.

 

 

Respekt.
– Jeg var inne på det før kampen på lørdag, at toppidrett er rått og kynisk. Det er derfor vi tar Storhamar fullt på alvor og har enormt med respekt for dem, understreker Kenneth.

– Det at vi vant med noen mål er historie nå og har ingen betydning i morgen, forteller Kenneth. – Det ble 2 poeng og noen plussmål til oss i seriekampen på lørdag. Men det blir ikke noen tittel av 2 poeng og noen plussmål i november, tilføyer han.

– At alle kamper lever sitt eget liv er et klassisk utsagn, men det er mye sant i det!

 

Opp i ringen.
– Vi må nok en gang opp på samme intensitetsnivå og være 100% skjerpet og vise oss som en gjeng vinnere alle sammen.

– Vi er et hinder unna å få mulighet til å spille om klubbens første tittel. Det trigger noe så helt vilt, slår Kenneth fast.

 

 

Skal gå i kjelleren.
– Storhamar har spillere med X-faktor og det er opp til vårt motspill å holde de nede på et normalt nivå.  Jeg føler vi er klare for en ny batalje på Hamar.  Det var godt å fått litt ekstra tid til å forberede oss på et mulig 7-6 spill samt spill mot et 3-3 forsvar.

– Vi vil til Spektrum og vi skal gå helt i kjelleren om vi må, lover Kenneth Gabrielsen.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.