Tidenes fredagsunderholdning på Sørlandet! – Vipers

Tidenes fredagsunderholdning på Sørlandet!

Et av Europas beste lag kommer på besøk til Aquarama i morgen!

Torsdag 9. november 2017.

 

Kenneth gleder seg til kamp!
– I morgen får vi besøk av et fantastisk godt håndballag! forteller Kenneth Gabrielsen entusiastisk.  – Metz er i mine øyne et av europas 5-6 beste lag, fortsetter han. – De har landslagspillere i fleng fra flere nasjoner

– For å nevne noen så har de storscorer og en av Europas beste høyrebacker i slovenske Anna Gros. De har i tillegg fem spillere som er tatt med i VM troppen til det franske landslaget.

– Målvaktene spiller på det montenegrinske landslaget og høyrekant Luciano spiller på det hollandske landslaget.

– Jeg snakket med deres trener Emmanuel Mayonnade etter dagens økt i Aquarama. Han fortalte at i desember hadde han fire spillere igjen for trening , resten er borte på oppdrag for senior- og juniorlandslag.

– Metz er et meget samspilt lag og har hatt de viktigste spillere i flere sesonger nå og har en klar målsetting å nå Final Four, forteller Kenneth.

 

 

Skal utfordre Metz!
– Men nok skryt av motstanderen!  Vi har da selv et meget godt lag og vi kan på en maksimal dag utfordre de og vinne kampen, understreker Kenneth.

– Vi skal fortsette å gjøre ting enkelt og skikkelig  og sørge for at vi klarer å utnytte de svakhetene som finnes i det franske laget.

– De har noen styrker som vi kan gjøre om til svakheter, sier Kenneth. – Jeg poengterer at vi tilnærmet må spille en makskamp og unngå å bli feige for da kommer de unødvendige feilene.

– Vårt forsvar- og målvaktspill blir ekstremt avgjørende. Det vi viste mot Storhamar var bra, men det holder ikke helt her. Vi må opp 3-4 knepp til. Klarer vi det, er garantert muligheten der, sier Kenneth.

 

 

Skal slippe seg løs.
– Vi skal også  ta med at vi spiller på hjemmebane og har et fantastisk publikum som støtter oss. Det skal være en forskjell på borte og hjemme, vi ønsker å få påvirket alle tvilsomme situasjoner i vår favør.

– I kamper som dette er det bare å slippe seg løs. I de fleste kampene vi spiller her hjemme har det blitt til at vi stort sett har et klart favorittstempel på oss før fløyta går. Her kan vi virkelig slå til som en soleklar underdogs, forklarer Kenneth.

 

– I henhold til det vi har prestert så langt i Champions League skal vi være uredde og tøffe i trynet i morgen og tørre å gå skikkelig i det, sier en kampklar trener. – Vi skal tåle en smell å gi noen ekstra smeller. Det er så utrolig morsomt å møte gode lag når vi i tillegg alltid har trua på at vi kan vinne!

 

 

Skal gjenskape Buducnost-innsatsen.
– Vi skal  gjenskape den stemningen og det trykket og viljen som var da vi møtte Buducnost for noen uker siden, lover Kenneth. – Vi skal ha noen susere fra Jeanett og Linn,  noen kreative og smarte aksjoner av Kristine og Emilie. Noen susende gjennombrudd i fra Tonje   Vi skal ha noen kanter som skal  tørre å løpe og ta avsluttingen når de gode utspillene kommer.  Kari og Mathilde på linja skal både tåle mye juling samt gi mer tilbake . Katrine, Eline og Sakura skal ta de ballen som gjør at vi skal ha mulighet til å vinne. Kirstin har vært rå god bakover de siste kampene og skal fortsette med det.

 

 

Fredagsunderholdning i Aquarama!
– Klarer vi det vil nok det bli den beste fredagsunderholdningen alle sørlendinger kan drømme om! sier Kenneth sprudlende. – Det slår ut både fredagstaco, gullrekka og The Voice!

 

– Håper vi ses i morgenklokken 1930 i AQ, oppfordrer Kenneth Gabrielsen.

 

 

 

Foto:   Terje Refsnes.