– Vi går for seier! – Vipers

– Vi går for seier!

Kari Brattset føler det er god mulighet for et godt resultat mot Metz.

Fredag 10. november 2017.

 

Kari Brattset har fått en god inngang inn mot kveldens Champions Leaguekamp mot franske Metz med to gode kamper mot Storhamar og uttak til VM-troppen.  Vipers.no tok en prat med Kari om hendelsene den siste uka!

 

 

Første mesterskapet for Norge!
– Jeg er jo selvfølgelig veldig glad for at jeg ble tatt ut i VM-troppen, forteller Kari Brattset fornøyd. – Det er jo noe av det største en kan være med på som håndballspiller, det å få være med på mesterskap for Norge, fortsetter hun.  – Det er stort og jeg gleder meg veldig.

– Jeg har vært skuffet ved tidligere uttak men denne gang følte jeg at jeg aldri har vært så nære som jeg var denne gang.  Dette blir det første mesterskapet mitt, sier Kari.  – Man vet ikke helt hva man går til, men jeg bare gleder meg til mange tette kamper.  Det blir spennende.

– Jeg håper og tror at jeg kommer til å få muligheter til å bidra og spille litt. Jeg er veldig spent på hvordan Thorir kommer til å bruke laget, og det er opp til han hvem som får spille.

 

 

Stolt av prestasjonene.
– Jeg tror alle begynner å kjenne det på kroppen at det har vært noen tøffe måneder, innrømmer Kari.  – Jeg gjør jo det selv også, tilføyer hun.  – Det er viktige kamper på rekke og rad, og man må bare holde energi og trøkk oppe på treningene og passe på å hvile så mye som man kan.  Det blir bra å fullføre det her.

– Jeg er veldig stolt av det vi presterer i to kamper mot Storhamar.  Vi viser at vi kan når vi vil og klarer å sette spillet fra start i begge de kampene.  Å vinne så klart mot et så godt lag er sterkt gjort.  Det var veldig mange i laget som presterte bra i begge kampene.

– Det at vi har fått såpass mange tøffe kamper mot veldig god motstand gjør at vi klarer å heve oss når vi kommer mot god motstand i serien også.  Så jeg tror kampene i CL kan være med å hjelpe.

 

 

Går for seier!
– Det var ingen spesiell god opplevelse den bortekampen vi hadde mot Metz, sier Kari.  – Vi stod ikke sammen i forsvar der nede.  Vi har sett kampen på video og det var veldig vondt å se på for det er ikke på den måten vi ønsker å fremstå på banen.  Jeg tror vi har kommet mange steg videre etter den kampen og vi kommer til å stå mye tettere og spille tøffere i kveld i AQ enn vi gjorde i Frankrike.

– Jeg tror absolutt muligheten til et godt resultat er bedre nå og med støtte og hjelp fra publikum så er sjansen mye større for at vi kan ta dem.  Vi spilte en dårlig kamp forsvarsmessig mot de sist og det var tross alt ikke så mange mål vi tapte med der nede.  Jeg tror vi har hevet oss ganske mye siden første Champions League-kampen.  Vi går for seier! smiler Kari Brattset.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.