– Alt dreier seg om å gjøre jobben 100%! – Vipers

– Alt dreier seg om å gjøre jobben 100%!

Årets siste seriekamp for Vipers i morgen!

Torsdag 14. november 2017.

 

Vipers Kristiansand tar i mot Fredrikstad i Aquarama onsdag kl. 18.30.  Nok en seriekamp mellom to Champions League-kamper for Vipers.
I kvartfinalekampen i cupen mot Fredrikstad 29. oktober vant hjemmelaget 30-13 og tok seg forholdsvis enkelt til semifinalen den gang.
I seriespillet står morgendagens motstander med 6 seire og 2 tap og ligger på tredjeplass på tabellen.  Kenneth Gabrielsen venter å se en langt bedre utgave av Fredrikstad denne gang.

 

 

Siste obligatoriske kamp.
– Da er det faktisk klart for årets siste seriekamp, innleder Kenneth Gabrielsen. – Det er også årets siste obligatoriske kamp i Aquarama, tilføyer han.

 

2017 – et bra år for Vipers!
– 2017 har vært et meget bra år for oss!  Vi slo Larvik to ganger før de mistet sine tidligere stjernespillere.  Vi har tatt sølvmedalje i serie og sluttspill.  Vi klarte å kvalifisere oss til gruppespillet i Champions League og vi er i tillegg klar for cupfinale i romjulen, oppsummerer han.

– 2017 har rett og slett vært et FANTASTISK bra år for oss alle som er glad i Vipers.

 

 

Overraskelseslaget.
– I morgen kommer overraskelseslaget Fredrikstad på besøk, fortsetter Kenneth. – Det er ikke mange ukene siden de var på besøk her sist.  Da var de vel og merke uten sin eminente hovedtrener Christer Karlsson, som var syk. Og de manglet i tillegg også sine gode svenske linjespiller.

– Vi regner med at vi møter et Fredrikstad som har lyst til å gjøre en bedre kamp enn sist og at de akter å legge mye i å kunne ha en prestasjon som tilsier at de scorer mer enn 13 mål mot oss.

 

 

Spilte bra sist.
– Det vi husker best fra cupkampen utenom at vi vant komfortabelt 30-13 var at vi spilte en meget bra kamp, sier Kenneth. – Det gjorde faktisk også begge målvaktene til Fredrikstad. De leverte en haug med redninger og reddet enn masse klare muligheter i fra oss.

 

Gjøre jobben 100%.
– I morgen så skal vi sørge for at vi har litt bedre avslutninger som gjør at uttellingsprosenten vår blir god, lover Kenneth.  – Alt dreier seg om å gjøre jobben 100%. Ingen ting annet er godt nok.  Da blir det to nye poeng og mulig noen plussmål.

– Vi stiller tilnærmet et skadefritt mannskap. Karoline Olsen er den eneste som ikke er helt klar enda. Vi sees i morgen! oppfordrer Kenneth.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.