– Vi er i en sinnsyk utfordrer-og  angrepsposisjon! – Vipers

– Vi er i en sinnsyk utfordrer-og  angrepsposisjon!

Kenneth rapporterer om en spillergruppe med en vanvittig tilstedeværelse!

Fredag 17. november 2017.

 

Det er under et døgn til skjebneoppgjøret i Montenegro mot Buducnost.
Vinner Vipers lørdag blir det Champions League-spill i hovedrunden etter jul.  Med tap går Vipers inn i EHF-cupen. 

 

Lang reise.
– Det var en lang og strevsom tur ned til Montenegro, forteller Kenneth Gabrielsen. – Men alt gikk fint, vi opplevde ingen forsinkelser, legger han til.  – Vi fikk servert et godt måltid på hotellet i 22.30-tida i går kveld..  I dag har vi hatt en god treningsøkt og det er utrolig godt humør i stallen.  Vi har akkurat avsluttet denne dagen med et meget bra spillermøte, nå skal vi slappe av resten av kvelden.

 

 

Trener kampdagen.
– Vi har valgt å kjøre en håndballøkt i morgen også, på kampdag, opplyser Kenneth om.  – Dette for å finpusse på litt småtteri, tilføyer han.  – Tror det er viktig for spillerne at de får noen skudd på formiddagen.

– Kampen begynner først kl 19, det er mye som skal ut i morgen så det er viktig å få styrt litt på spenningen i gruppa, forklarer Kenneth.  – Det kan være smart å komme seg i hallen å få trent litt.  Det er et par tre stykker som kjører fysisk i stedet.  Det viktigste er at folk blir ladet og klar og da er det noen av spillerne som er vant til å kjøre litt fysisk på morgenen, så de gjør det.  Så kjører vi andre en taktisk bit og så tar jeg det taktiske med de andre etterpå.  Så det blir bra! smiler Kenneth.

 

5 stjerners hotell.
– Vi bor på det fineste hotellet vi har vært på noen gang.  Det er 5 stjerners, fantastiske treningsrom, spa, gode senger og ekstremt god mat, skryter Kenneth  – Vi har ingenting å klage på, understreker han.  – Vi har det helt maksimalt topp.  En skal lete lenge for å finne et så bra hotellrom i Norge.  Så vi er fornøyd!

 

Utrolig bra stemning!
– Vi har en veldig bra stemning i laget! forteller Kenneth begeistret. –  Jeg merket da vi satt på møtet nå at her er det en gjeng som virkelig har lyst til å ha en kanonprestasjon lørdag.

 

 

Utnytte svakheter.
– Buducnost har sine svakheter og de må vi prøve å utnytte.  Og så skal vi prøve å begrense styrkene de har, sier Kenneth.

 

70/30-dømming.
– Vi har snakket om å legge helt bort å ha fokus på dommeravgjørelser.  De får vi ikke gjort noe med, understreker Kenneth.  Vi skal holde oss på matta og ikke bli satt ut av dommeravgjørelser.  Vi kan jo også oppleve at dommerne er gode, men vi må ikke bli satt ut av eventuelle dårlige dommeravgjørelser.  Vi er forberedt på 70/30-dømming, og det skal vi takle i morgen.  Det er vi bare nødt til å klare, påpeker treneren.

 

Mulighet for seier!
– Mest sannsynlig er hallen smekkfull og det er en akustikk i den hallen som er helt syk.  Den energien som er i den hallen må vi prøve å få noe positivt ut av.  Dette blir gøy! sier Kenneth entusiastisk.  –Det er fantastisk at vi får mulighet til å spille kamper som dette mot et Bucucnost-lag som vet at om de vinner kampen går de inn i hovedrunden med 4 poeng.  Taper de så er de ute av CL.  Det er store kontraster for de.  De skal takle de forventningene de og.

– Jeg vet at hvis vi spiller en god kamp i morgen så vinner vi.

 

 

Fantastisk tilstedeværelse!
– Det som ble vist på treningen i dag tilsier at alle er mobilisert.  Ingen som hang med nebbet og det var fullt fokus. Det var ordentlig gøy å oppleve.  Det var en tilstedeværelse som vi må ha og den var virkelig der.  Det var superpositivt.   Jeg var redd for at reisen ned satt litt for hardt i kroppen men det var ikke tilfelle.  Det var en betryggende økt, så den kampen i morgen ser jeg veldig lyst på, avslutter Kenneth Gabrielsen forventningsfullt.

 

 

 

Foto:  Terje Refsnes.