Rosabanden ønsker flest mulig Vipersfans på tribunen.

Lørdag 16. desember 2017.

 

Bli med Rosabanden til Bergslihallen onsdag 3. januar og hjelp Vipers i kampen mot Larvik!
Det blir satt opp buss.  Dere som er interessert bes sende melding på facebooksiden til Rosabanden eller ta kontakt på telefon 45 76 98 88.

 

 

Foto: Arild Danielsen.

– Jeg synes Rosabanden er en helt herlig og fin supportergjeng! sier Kristin Nørstebø.  – De er alltid støttende og lojale, og heier på oss uansett hvordan kampen går.

– Det er bra at de blir med oss på bortekamper, og ofte er det de som lager mest liv i hallen. I tillegg synes jeg de er fint at de heier på oss fremfor å pipe på motstanderen. Det er akkurat sånn jeg synes det skal være, skryter Kristin.

 

Foto: Trond Sørøy.

 

– Hvis det blir interesse for det, setter vi opp buss til Larvikkampen, forteller Hogne Tørre.  – Men er det flere som ønsker å kjøre bil, så kan vi kjøre sammen til Larvik, legger han til.

– Hadde vært moro om de som reiser til Larvik kler seg i rosa og setter seg sammen med oss i Roabanden. Bruk stemmen for alt dere kan, oppfordrer Hogne. – Ta gjerne ta med blåseinstrument eller tromme hvis du har det, tilføyer han. – Vi ønsker det skal være liv og gøy å være på kamp!

– Vi merker at Vipersjentene synes det er gøy at vi blir med laget rundt på bortekamper og heier, sier Hogne.  – Vi ønsker at Vipersspillerne skal føle at de har publikum i ryggen, at det skal være mest mulig likt det å spille hjemme i AQ.  Det er kjempegøy å følge Vipers og se de i andre haller enn bare i Aquarama, forteller Hogne.

– Vi i Rosabanden ønsker å skape god stemning der vi er, lage masse liv og håper at det også kan trigge de andre tilskuerne rundt om i landet til å heie, og rope mer på laget sitt enn det pr dags dato blir gjort, avslutter Hogne Tørre i Rosabanden.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

– Om vi ikke alltid er så mange så synes jeg det er viktig at vi i hvertfall er noen som drar på bortekampene for å heie frem jentene, sier Olav Gjertviksten.   – Uansett er det viktig at vi står frem som en positiv gjeng som vil fremme håndballen, sier han. – Sammenlignet med fotballen så er vi jo veldig snille.
– Personlig betyr Vipers mye for meg, jeg har funnet en arena der jeg kan være litt klovn og ha det gøy sammen med rusfrie/edrue mennesker. Med min historie så er det viktig, forteller Olav.

 

 

Seriekampen mellom Larvik og Vipers Kristiansand spilles i Bergslihallen onsdag 3. januar.
Siden dette er en TV-kamp er avkast kl. 20.30.