Bli med til Larvik 3. januar og støtt Vipersjentene! – Vipers
Foto: Stian Bye Høgsveen.

Bli med til Larvik 3. januar og støtt Vipersjentene!

Rosabanden ønsker flest mulig Vipersfans på tribunen.

Lørdag 16. desember 2017.

 

Bli med Rosabanden til Bergslihallen onsdag 3. januar og hjelp Vipers i kampen mot Larvik!
Det blir satt opp buss.  Dere som er interessert bes sende melding på facebooksiden til Rosabanden eller ta kontakt på telefon 45 76 98 88.

 

 

Foto: Arild Danielsen.

– Jeg synes Rosabanden er en helt herlig og fin supportergjeng! sier Kristin Nørstebø.  – De er alltid støttende og lojale, og heier på oss uansett hvordan kampen går.

– Det er bra at de blir med oss på bortekamper, og ofte er det de som lager mest liv i hallen. I tillegg synes jeg de er fint at de heier på oss fremfor å pipe på motstanderen. Det er akkurat sånn jeg synes det skal være, skryter Kristin.

 

Foto: Trond Sørøy.

 

– Hvis det blir interesse for det, setter vi opp buss til Larvikkampen, forteller Hogne Tørre.  – Men er det flere som ønsker å kjøre bil, så kan vi kjøre sammen til Larvik, legger han til.

– Hadde vært moro om de som reiser til Larvik kler seg i rosa og setter seg sammen med oss i Roabanden. Bruk stemmen for alt dere kan, oppfordrer Hogne. – Ta gjerne ta med blåseinstrument eller tromme hvis du har det, tilføyer han. – Vi ønsker det skal være liv og gøy å være på kamp!

– Vi merker at Vipersjentene synes det er gøy at vi blir med laget rundt på bortekamper og heier, sier Hogne.  – Vi ønsker at Vipersspillerne skal føle at de har publikum i ryggen, at det skal være mest mulig likt det å spille hjemme i AQ.  Det er kjempegøy å følge Vipers og se de i andre haller enn bare i Aquarama, forteller Hogne.

– Vi i Rosabanden ønsker å skape god stemning der vi er, lage masse liv og håper at det også kan trigge de andre tilskuerne rundt om i landet til å heie, og rope mer på laget sitt enn det pr dags dato blir gjort, avslutter Hogne Tørre i Rosabanden.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

– Om vi ikke alltid er så mange så synes jeg det er viktig at vi i hvertfall er noen som drar på bortekampene for å heie frem jentene, sier Olav Gjertviksten.   – Uansett er det viktig at vi står frem som en positiv gjeng som vil fremme håndballen, sier han. – Sammenlignet med fotballen så er vi jo veldig snille.
– Personlig betyr Vipers mye for meg, jeg har funnet en arena der jeg kan være litt klovn og ha det gøy sammen med rusfrie/edrue mennesker. Med min historie så er det viktig, forteller Olav.

 

 

Seriekampen mellom Larvik og Vipers Kristiansand spilles i Bergslihallen onsdag 3. januar.
Siden dette er en TV-kamp er avkast kl. 20.30.