Poengdeling i Bergslihallen! – Vipers
Foto: Stian Bye Høgsveen.

Poengdeling i Bergslihallen!

Sluttresultat 25-25 etter en spennende andreomgang.

Onsdag 3. januar 2018.

 

 

Med Tonje Refsnes som midtback i startoppstillingen la Vipers opp til høyt tempo og satset hardt i ankomstfasen.
Laget fikk godt betalt for dette og fikk en kanonstart og ledet 0-3 etter tre minutter. Larvik var aldri i ledelsen de første 30 minuttene, men var oppe på uavgjort 4-4 og 6-6.

Vipers hadde en effektiv tre minutters periode fra 20 min til 23 minutter hvor laget gikk fra ledelse 7-8 til 7-12 etter bl.a. to scoringer av Jeanett Kristiansen.

Kari Brattset ble godt pakket inn i førsteomgang men gjorde en formidabel jobb som treer i midtforsvaret.  Skryt også til Katrine Lunde for en meget god omgang med bl.a. 2 strafferedninger.
Malin Aune hadde Vipers tre siste scoringer og Vipers gikk til pause 3 mål foran med 11-14.

 

 

I andre omgang fikk Vipers en drømmeåpning og ledet 13-19 etter tolv minutter og det hele så veldig lyst ut for bortelaget.  Så fulgte en periode med måltørke og Larvik spiste seg stadig nærmere og utliknet til 23-23 etter 25 minutter spilt.  Larvik gikk i ledelse for første gang i kampen da 27 minutter og 50 sekunder var spilt, men Jeanett Kristiansen lyktes med et gjennombrudd og utliknet da 40 sekunder gjenstod.  Larvik kom aldri til skudd i siste angrep og Vipers berget ett poeng i en kamp hvor alt lå til rette til seier i toppkampen.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

– Det blir en rotete kamp med mye feil, vi får det ikke helt til å stemme noen av veiene rett og slett, oppsummerer banens beste spiller Linn Jørum Sulland. – I perioder var det bra i forsvar men angrepet vårt synes jeg ikke var bra i det hele tatt.  Så at vi scorer bare 25 mål, det er jeg misfornøyd med.  Det må rett og slett opp, det må bli bedre.  Vi må ville mer.  Det må koste å score mål.

– Men det var viktig at vi greide å hente det ene poenget etter at vi lå under mot slutten.  Det poenget er viktig å ta med seg videre, absolutt.  Det er det ingen tvil om.  Men jeg er skuffet, jeg føler vi taper ett poeng.  Men som det ser ut mot slutten, så vinner vi ett poeng, sier Linn.

 

Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg synes vi gir bort ledelsen i andre omgang for lett, sier Jeanett Kristiansen.  – Vi leder med seks mål og det synes jeg er altfor dårlig av oss.  Så vi må opp veldig mange hakk.  Jeg kommer ikke helt i gang, jeg var rett og slett ikke god nok.  Men heldigvis kom det litt på slutten.  Dette var for dårlig av oss.  Vi kan ikke gi fra oss seieren på denne måten.  Men vi skal bli mye bedre! lover Jeanett.

 

 

Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg vet ikke helt hva jeg føler etter denne kampen, kommenterer Malin Aune.  – Vi ønsket jo å ta to poeng i denne kampen, men for en kamp!  Det går opp og ned.  Vi leder men klarer ikke å holde det.  Larvik gir seg aldri og det skal de ha.  Vi klarer ikke å utnytte overtallsperiodene våre og vi sliter litt bakover i perioder.  Da blir det jevnt og delt poeng.

– Det kunne fort blitt tap her, men det er skuffende likevel.  Det tok litt tid før jeg kom med i kampen, og det var artig å sette skuddene i mål når det var så jevnt og det var viktige mål.  Det er jeg fornøyd med, sier Malin.

 

 

– Jeg synes vi trøbler litt i andre omgang, vi kommer ikke helt inn i det da i forhold til den rytmen vi hadde i både forsvarsspillet og til dels andrepsspillet, kommenterer Endre B. Fintland, som var med på benken i dag for første gang.  – I andre omgang synes jeg angrepsspillet kladder veldig. Vi klarer ikke helt å finne rytmen virker det som.  Men som det ble på slutten skal vi være fornøyd med ett poeng, sier Endre.

 

10 runde eliteserien Bergslihallen 3. januar 2018.

LARVIK – VIPERS KRISTIANSAND  25 – 25   (11-14)

(1)   Sakura Hauge
(2)   Karoline Olsen
(3)   Emilie Hegh Arntzen  – 3 mål
(4)   Tonje Haugjord Refsnes  – 1 mål
(6)   Malin Aune –  5 mål
(7)   Kari Brattset  – 1 mål
(8)   Kristin Nørstebø
(9)   Mathilde Kristensen
(10) Vilde Kaurin Jonassen   – 2 mål
(12) Eline Fagerheim
(13) Kristine Lunde-Borgersen
(14) Pernille Wang Skaug
(15) Linn Jørum Sulland   –  9 mål
(16) Katrine Lunde
(20) Jeanett Kristiansen  –  4 mål
(24) Lina Marie Jensen

På benken:
Kenneth Gabrielsen
Endre Birkrem Fintland
Ole Chr Bjerkeset Kristiansen
Espen Trønnes Johnsen

 

Kamputvikling Larvik – Vipers.

1 omgang:  0-2  *  1-4  *  4-4  *  6-6  *  7-10  *  8-13  *  11-14.

2 omgang:   12-14  *  13-16  *  13-19  *  17-20  *  20-21  *  23-23  *  25-24  * 25-25.

 

STARTOPPSTILLING:
Målvakt:  Katrine
Venstrekant:  Vilde
Venstreback:  Emilie
Midtback:  Tonje
Høyreback:  Linn
Høyrekant:  Malin
Linjespiller:  Kari