– Det er viktig at vi alltid fokuserer på å bli bedre. – Vipers

– Det er viktig at vi alltid fokuserer på å bli bedre.

Intervju med Jeanett Kristiansen.

Onsdag 10. januar 2017.

 

I forrige uke  spilte Vipers uavgjort mot Larvik og tapte med ett mål i EHF-Cupen mot Issy Paris hjemme i AQ.   Denne uka har ikke Vipers onsdagskamp, men reiser til Danmark tidlig fredags morgen for å forberede seg til EHF-oppgjør mot København.  Et lag som har norske innslag i Line Bjørnsen og Marie Tømmerbakke.  Vipers.no tok en prat med Jeanett Kristiansen om kampene i forrige uke og hva som venter i København.

 

 

– Vår egen skyld.
– Resultatene i forrige uke tenker jeg egentlig var helt ok, innleder Jeanett Kristiansen med.  – Men vi skulle tatt begge poengene borte mot Larvik, fortsetter hun.  –  Vi ledet en periode med 6 mål og var i ledelse egentlig gjennom hele kampen, så det er vår egen skyld at vi gir bort det ene poenget de siste 15-18 minuttene av kampen. Larvik hadde mer glød og vilje der og da.

– Issy Paris ledet hele kampen og var gode synes jeg, sier Jeanett.   – De var absolutt bedre enn oss i den kampen, men jeg synes vi klarte å henge med men vi klarte aldri å komme ordentlig ajour. Det ble alt for mange skuddbom på en veldig god målvakt, Silje Solberg.

 

Fokusere på å bli bedre.
– Det er ingen som liker å tape, noen tar det kanskje tyngre enn andre. Men det handler om å omstille seg raskt, understreker Jeanett. – Nå som det blir kamper to ganger i uken fremover blir det viktig at vi alltid fokuserer på å bli bedre. Det som er det deiligste med håndball, er at hvis man har en dårlig dag, får man alltid en ny sjanse til å rette det opp ganske kjapt igjen.

 

 

Viktig å stå sammen.
– Det er viktig at vi står sammen når det butter imot, sier Jeanett.  – Det er ikke noe poeng å gi opp, hverken for spillere eller trenere.

– Det er viktig å se på video hva som ikke fungerte og så trene for å bli bedre på akkurat det.  I tillegg er det også veldig viktig at vi ser på det positive og tar med oss det inn mot neste kamp. Det kommer helt sikkert flere tøffe kamper som vi må slite for å få poeng. Ting går ikke av seg selv, sier Jeanett.

 

Alle skal være på.
– Vi har en god stall, på lørdag mot København må alle være på og gjøre ting riktig.  Og så er det viktig at vi setter den ballen i mål selvfølgelig, vi møter gode målvakter på lørdag også.

 

Moro med kamper!
– Det er morsomt at vi har et så tett kampprogram fremover, sprudler Jeanett. – Det er jo dette vi alle ønsker, håper og trur jeg.  Vi hadde Champions League før jul, så vi fikk kjenne litt på hvordan det er å reise langt og mye. Nå har vi alle litt mer erfaring med det og vet hva som skal til.

 

God stemning i København.
– Nå gleder jeg meg veldig masse til helga, det blir gøy å komme til Danmark igjen! smiler Jeanett.  – Jeg har hørt at det er god stemning i hallen, så dette blir spennende og veldig moro.  Og så blir det selvfølgelig hyggelig å se igjen Line Bjørnsen og Marie Tømmerbakke, avslutter Jeanett Kristiansen.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.