– Det står ikke på viljen i laget! – Vipers
Foto: Peter Tubaas.

– Det står ikke på viljen i laget!

Intervju med Kristin Nørstebø.

Tirsdag 16. januar 2018.

 

Vipers var tilbake i Kristiansand søndag etter tap i EHF-Cupen lørdag ettermiddag.  Søndag ble brukt til fysisk trening, mandag hadde spillerne en fysisk økt og to timer trening i AQ.  I dag har laget hatt spillermøte og nok en totimersøkt i hall.  I morgen kommer Glassverket på besøk i Aquarama med avkast kl 18.30.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

Fin tur i helga.
– Det er hard læring å reise på en sånn type tur som i helga og ikke få ut det vi har inne, forteller Kristin Nørstebø.  – Og det er jo kjipt, legger hun til.  – Men samtidig som det er en viktig erfaring.  Og det var jo en veldig fin tur til København, sett bortifra kampen.

– Vi var veldig heldig reisemessig med at vi trakk København, det blir verre til helgen når vi skal til Russland.  Den kommer vi nok til å kjenne mer.

 

 

Suverene økter etter København.
– Treningene har vært veldig bra etter København! forteller Kristin entusiastisk  – Vi hadde en fysisk økt søndag.  På mandag hadde Endre B. Fintland treningen og det var en kjempebra økt.  Også i dag hadde vi en bra økt hvor vi har brukt mye tid på oss sjøl.

– Vi har fokusert på hva vi kan gjøre bedre, og da spesielt i angrepsspillet, forteller Kristin.  – Vi ønsker å bli bedre til å gå i rom mellom spillere.  Det har vi brukt mye tid på disse to dagene her.

 

 

Lang reise til Russland.
– Absolutt hele torsdag går med til reise.  Vi har oppmøte på Scandic kl 06 og reiser med morgenflyet fra Kjevik til Gardermoen.  Vi blir sittende en stund å vente i Oslo. Da rekker vi å gå ut og få litt frisk luft og koble ut litt, før vi flyr til Moskva.

– Deretter flyr vi fra Moskva til Samara og kjører buss derfra videre til Togliatti.  Vi er fremme kl 02 på natta og har da vært på farta i 20 timer, sier Kristin.  Vi har ikke noe annet valg enn å ta turen som den kommer..

– Vi hadde samme ruta i fjor og det gikk jo fint.  Det er veldig verdifullt for oss at vi har den erfaringen, at vi vet hva vi går til.  Vi håper at alt skal gå på skinner men en kan ikke regne med det når vi skal reise så langt.  Det er mye som kan skje underveis.

– Vi hadde veldig bra oppvarting i fjor.  Kjempefint hotell og helt ok mat.  I tillegg har vi med en matkoffert som vi kan forsyne oss av, forteller Kristin.

 

Kristin Nørstebø som Glassverketspiller. Foto: Peter Tubaas.

 

Kristin Nørstebø var Glassverketspiller fra 2013 til 2016 og hadde Kenneth Gabrielsen som trener.  Sammen med laget var hun med å ta 2 sølv i sluttspillet, 1 NM-sølv, seriesølv og seriebronse.

Av dagens spillere som var i Glassverket da Kristin var der, finner vi bl.a. Trine Bronsta, Renate Saastad Sømme, Rikke Klausen, Ane Hovland og Julia Vangen.

 

Bra trøkk på treningene.
– Inn mot kampen mot Glassverket har vi hatt høyt tempo på treningene og jeg føler vi har hatt veldig bra trøkk, kommenterer Kristin fornøyd.  – Alle spillerne har respondert, vi har gått i oss sjøl og har skjønt at vi må heve nivået.  Vi har hatt veldig gode økter både i går og i dag.  Det står ikke på viljen i laget, det er bare om å gjøre at vi får det ut, forklarer Kristin.

 

– Hatt fokus på oss sjøl!
– Foran denne kampen har vi brukt mer tid på oss sjøl enn på motstanderen i forberedelsene.  Vi tar Glassverket på alvor, men spiller vi som vi bør gjøre skal vi ta de to poengene, avslutter Kristin.

 

Foto: Trond Sørøy.