Spennende talenter klar for Vipers! – Vipers

Spennende talenter klar for Vipers!

Henny Reistad og Josefine Intelhus klar for 3 sesonger i Vipers.

Torsdag 1. februar 2018.

 

Stabækspillerne Henny Ella Reistad (18) og Josefine Intelhus (19) har skrevet under 3 årskontrakt
og skal spille for Vipers fra neste sesong. 

 

Begge spilte for Stabæk i Aquarama i går og viste prov på sitt potensiale.  Henny (venstreback/midtback) hadde 7 scoringer i går, Josefine Intelhus (keivhendt høyreback) scorte 5 ganger.

 

Henny Reistad.  Foto: Karoline Olsen

 

Henny og Josefine spiller begge på juniorlandslaget LK98 sammen med våre egne Karoline Olsen og Eline Fagerheim.  Henny står med 38 landskamper og Josefine med 26 landskamper for juniorlandslaget.

 

Under EM i Slovenia i august 2017 ble Henny Reistad tatt ut på EMs stjernelag og kåret til turneringens beste venstre bakspiller.  Under samme mesterskap la EM-arrangøren ut en skrytevideo av Josefine Intelhus på twitter med teksten:  «Norway may have found the next Nora Mork.  Look at this power from Josefine Intelhus!»

 

På pressekonferansen i dag kl. 11.00 ble spillerne presentert og trener Kenneth Gabrielsen introduserte spillerne på denne måten:

 

Josefine IntelhusFoto:  Karoline Olsen

 

 

– Jeg har vært så heldig at jeg har fått være med å trene Henny og Josefine på landslaget i 3 sesonger, sier Kenneth Gabrielsen.  – Det er gøy å følge utviklingen til unge spillere.  Det vi har her er noe av det bedre som finnes både i Norge og i Europa.

– Henny Reistad kan bekle alle bakspillerposisjonene, hun er god i alle posisjoner.  Hun har noen ekstremferdigheter, hun har mye å by på for Vipers i fremtiden.

– Josefine Intelhus er venstrehendt skytter. Det er ikke så mange av de med det potensialet i Europa som det Josefine har.

– Jeg gleder meg ekstremt til å begynne å jobbe med disse to.

 

Josefine Intelhus (tv) og Henny Reistad (th).

 

– Vi merket under kampen i AQ i går at det er kvalitet i Henny og Josefine, sier Kenneth.  – De herjet med oss til tider i andre omgang og var gode i går.

– Jeg er superfornøyd med disse signeringene.  Det er viktig for Vipers å tenke fremtid.  Her har vi to kommende stjerner som har potensiale til å bli skikkelig gode.

 

– Begge er fostret opp i Bærum og miljøet i klubbene i det området fostrer opp ekstremt mange gode talenter.  De har begge gått på NTG og har vært i det systemet der.  I tillegg har de vært så heldige at de i regi av landslaget fått ekstra oppfølging på Olympiatoppen i 2 år med Tom Morten Svendsen som har gjort en god jobb.  Henny og Josefine er godt skolerte for de har alltid hatt dyktige trenere.  Vi er veldig heldige, sier Kenneth Gabrielsen.

 

Juniorlandslaget LK98.
Henny Reistad nr 2 fra v. bakerste rad. Josefine Intelhus nr 5 fra v. første rad. Foto: Terje Refsnes.