VIPERS-SUKSESS I PARIS!! – Vipers

VIPERS-SUKSESS I PARIS!!

En fantastisk 2. omgang ga seier over Issy Paris!

Lørdag 3. februar 2018.

 

Vipers var fullt med på notene i Paris i første omgang og hadde uavgjort resultat både på 4-4, 8-8 og 9-9.  Noen målløse sluttminutter av omgangen gjorde at Issy Paris var foran 12-9 til pause.

 

 

I andre omgang fikk Vipers sving på forsvarsspillet og gikk fra å ligge under 16-15 til å lede 16-20.  Denne perioden ble vunnet 5-0 av bortelaget. Resten av omgangen ledet Vipers med to, tre og fire mål inntil sluttminuttene hvor Issy hadde tre scoringer på rad uten at Vipers fikk uttelling og stillingen var 23-24.  Issy Paris møtte langt ut og Linn fikk kastet ballen inn til Kari som scorte Vipers 25. mål for kvelden.  Issy Paris rakk bare en redusering før kampen var slutt og Vipers tok begge poengene etter seier 24-25.

Katrine Lunde stod en fantastisk andre omgang og Linn Jørum Sulland hadde nok en kamp med tosifret antall scoringer i en europacupkamp.

Nå lever håpet om videre avansement i EHF-Cupen!

 

 

– Dette var deilig, ekstremt deilig! jubler Endre B. Fintland.  – Med det trykket som det var rundt denne kampen så er det ekstra deilig når vi klarer å få dette resultatet.  Første omgang begynner litt vanskelig for oss.  Silje Solberg står bra for Issy og vi er litt feige i skuddavviklingen og i spillet.  I tillegg er vi litt uheldig og upresise i ankomstspillet hvor vi hiver vekk noen baller.  Vi straffer oss sjøl litt.

 

– I andre omgang får vi tro på at dette kan vi få til, sier Endre.  – Vi får en kanonstart og henter inn målene ganske kjapt.  På det meste leder vi vel andre omgang med åtte mål.  Vi står vanvittig godt i forsvar og Katrine står helt suverent bakerst.  I tillegg får vi flere ofringer framover og hvor vi virkelig går inn i fighten og får til et godt spill.

 

– Det ble jo spennende på slutten, de kjører 7 mot 6 og når de har en linjespiller som Pintea så er det vanskelig å stå i mot.  I tillegg går de veldig offensivt i forsvaret sitt.  Så vi blir litt stresset. Men klarer heldigvis å holde roen på den siste time outen.

 

 

– Kari gjøre en enorm jobb inne på linja der i denne kampen.  Det er ufattelig tøft å stå i dette forsvaret, hun får vanvittig mye juling.

 

– Jeg vil se at vi fortjener dette! understreker Endre.  – Vi har jobbet vanvittig godt i hele januar og nå begynner vi å få utløp for den harde jobben.  Det at vi klarte å ta Lada på innbyrdes hjemme, det var en ting.  Men nå klarte vi å ta Paris også på innbyrdes!

 

– Det betyr at det blir en spennende kamp mot København i Aquarama på lørdag.  Med det trykket vi opplevde i dag, så håper jeg vi kan oppleve noe lignende på hjemmebane i et fullsatt Aquarama, oppfordrer en overlykkelig Endre B. Fintland.

 

 

 

EHF-CUP I PARIS 3. FEBRUAR 2018

ISSY PARIS – VIPERS KRISTIANSAND  24 – 25  (12-9)
Linn Jørum Sulland  10
Jeanett Kristiansen  5
Kari Brattset  3
Malin Aune  3
Kristine Lunde-Borgersen  2
Emilie Hegh Arntzen  1
Pernille Wang Skaug  1
Vilde Jonassen
Tonje Refsnes
Kristin Nørstebø
Karoline Olsen
Mathilde Kristensen
Katrine Lunde
Sakura Hauge

 

KAMPUTVIKLING ISSY – VIPERS

1 omg:  1-1  *  3-3  *  4-4  *  8-8  *  9-9  *  12-9.

2 omg:  13-11  *  14-14  *  16-15  *  16-20  *  18-22  *  20-24  *  23-24  *  24-25.

 

STARTOPPSTILLING
Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Vilde Jonassen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Kristine Lunde-Borgersen
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Kari Brattset

 

 

Foto:  Terje Refsnes.