– Vi ga aldri opp! – Vipers

– Vi ga aldri opp!

Jeanett, Pernille og Kari dagen derpå!

Søndag 4. februar 2018.

 

Vipers Kristiansand vant på bortebane i Paris lørdag kveld.  I dag har spillerne vært på reisefot og var hjemme først i 20-tida søndag kveld.  Her er noen dagen-derpå-kommentarer fra Pernille, Kari og Jeanett!

 

 

Morsomt!
– Det var veldig morsomt i går! forteller Pernille Wang Skaug.  – Det var nervepirrende på slutten der, men samtidig en morsom opplevelse.  Vi spilte i en stor arena med 5000 tilskuere.   Det var en litt annerledes hall enn det vi er vant til å spille i.  Det var en sykkelbane rundt håndballbanen, så det føltes kanskje ikke at det var så mange som fem tusen på tribunen, da de satt så langt unna oss, sier Pernille.

 

Sponsorene var med
– Oppladningsmessig gjorde vi som vi pleier og det var deilig at det løsnet for oss.  Jeg synes vi har fortjent dette.  Det var også morsomt at 40 av sponsorene og ledelsen i Vipers var med på turen og at også de fikk en god opplevelse sammen med oss.

 

Løsnet for alle
– Det er en utrolig deilig følelse etter kamp når en lykkes.  Det løsnet for alle og ting blir så mye lettere.   Så jeg håper det gir resultater på onsdag og til helga også, sier Pernille.

 

Hjemreise
– Reisa gikk greit hjem fra Paris i dag, alt har vært i rute.  Men det tar tid når vi mellomlander i Oslo og så videre til Kristiansand.  Vi dro fra hotellet kl 11 i formiddag og var hjemme 19.30, forteller Pernille.

 

 

Gøy med de rosakledde på tribunen!
– Det var veldig høyt støynivå i hallen, men veldig god stemning, forteller Kari Brattset.  – Det var veldig morsomt å ha alle de rosakledde på tribunen!  Det gjorde det ekstra spesielt for oss å spille på bortebane med så mange vi kunne se på, vinke til, juble til og som vi hørte støttet oss underveis.  Vi hadde de der hele tiden så det var bra for oss.

 

Noen å dele seieren med
– Etter kampen var det veldig morsomt, da runget de over hele hallen, det var gøyalt å få oppleve.  Det var veldig stas å kunne ha noen å dele seieren med, sier Kari.

 

Tung bortekamp
– Det var egentlig en ganske tung bortekamp.  Vi sliter litt i første omgang men vi gjør det bra i andre omgang.  Så slipper vi de innpå oss igjen, men det var godt å ta de til slutt.  Den var viktig den seieren, sier Kari.

 

Gir selvtillitt
– Jeg tror vi har trengt de seierne vi har hatt nå, vi har hatt god flyt.  Vi får selvsagt selvtillitt av å vinne kamper og jeg tror det blir godt å ha med seg inn i denne uka her.  Vi har fortsatt sjanse på europacupen og en viktig kamp mot Sola på onsdag.  Så det blir en morsom uke.

 

Lettere hjemreise enn vanlig
– Reisen hjem går selfølgelige mye lettere når vi har vunnet.  Da er det bedre stemning og nå var også folkene fra klubben med på reisen så det gikk litt lettere enn vanlig synes jeg, smiler Kari Brattset.

 

 

Viktig seier!
– Det var utrolig deilig med seier igår, sprudler Jeanett Kristiansen. – Viktig og veldig deilig. En flott lagseier! legger hun til.  – Rett etter kampen så virka det kanskje som vi hadde vunnet noe helt sjukt noe, Champions League. eller noe, men vi slet ganske mye i kampen, vi kom aldri opp i ledelsen før ut i 2. omgang, de siste 15 minuttene trur jeg, og da klarte vi og holde på ledelsen helt inn, selvom det gikk fort fra 5 måls ledelse til kun 1 mål foran.

 

Vi ga aldri opp!
– I går synes jeg vi var flinke på å aldri gi opp. Vi sto sammen og backet hverandre hele veien. Det er så viktig i sånne kamper. Når man har hele hallen mot seg. Men nå var vi også så utrolig heldig å hadde med oss 50 Vipers supportere!! De hjalp oss virkelig!! skryter Jeanett.

 

Har ikke stått på selvtillitten
– Disse seirene i det siste har mye og si for oss selvfølgelig. Men selv om vi har tapt mye i EHF så har det ikke stått på selvtilliten trur jeg. Men det gir oss en oppkvikker at dette kan vi faktisk klare, sier Jeanett.

 

Går for seier mot Sola og København
– Til uka går vi for nye seire, vi går alltid for seier, understreker Jeanett.  – Det er ingenting annet vi spiller for, legger hun til. – Sola skal få det veldig vanskelig mot oss. Og på lørdag blir en utrolig spennende og vanvittig gøyal kamp mot København.  Jeg håper det blir FULL HALL, og lager minst like mye bråk som vi hadde i går mot Paris, da var de 50, tenk hvordan det blir når hele Aquarama er full.  Det gleder jeg meg til! avslutter Jeanett Kristiansen.

 

 

 

 

 

Sola er neste motstander for Vipers!   Foto: Peter Tubaas.

 

 

Neste kamper for Vipers i Aquarama:

Onsdag 7. februar kl. 18.30:  SOLA

Lørdag 10. februar kl. 17.00:  KØBENHAVN

 

 

 

Alle foto, unntatt bildet med Tonje:  Terje Refsnes.