– Å vinne er den beste teambuildingen man kan ha! – Vipers

– Å vinne er den beste teambuildingen man kan ha!

Kristin Nørstebø er fornøyd med tingenes tilstand foran møtet med Sola!

Tirsdag 6. februar 2018.

 

Seriekamp i Aquarama onsdag 7. februar 2018 kl. 18.30
VIPERS KRISTIANSAND – SOLA

 

 

Paris
Vipers hadde en megaopplevelse i Paris på lørdag med sin første seier på bortebane i EHF-Cupen mot Issy Paris.  Søndag ble brukt til reise, mens mandag og tirsdag har spillerne trent godt for å forberede morgendagens kamp mot Sola.

 

Sola viktigste på lenge
Kampen mot Sola blir den viktigste på lenge for Vipers.  Nå som all fokus fra media og omgivelser er på København-kampen lørdag blir det viktig at spillerne er 100% tilstede i Aquarama onsdag kl. 18.30 med fokus på et Sola-lag som er vriene når de har dagen.

 

 

Sola er godt forberedt
Det er en uke siden Sola spilte kamp og de har dermed hatt god tid til å forberede seg maksimalt til onsdagens oppgjør.  Vipers har i mellomtiden vært på reisefot til og fra Paris og kunne først fokusere på Sola mandag.  Dette er nok en kamp mellom europacupkamper men Vipers hentet ekstra energi etter seieren i Paris som kan få positiv betydning mot Tonje Nøstvold, Line Ellertsen & co i morgen.

 

Sola uten seier i 2018
Sola har enda til gode å vinne i 2018 etter at de har tapt seriekampene mot Storhamar (20-35), Fredrikstad (27-31) og Larvik (16-26).

Laget ligger på sjuendeplass med 6 seire – 1 uavgjort – 6 tap med 317 – 341 i målforskjell.
De scorer 24 mål i snitt pr kamp.

Tonje Nøstvold (høyreback) er toppscorer for Sola med 81 mål så langt.  Dette gir 6.2 mål i snitt.  Line Ellertsen (midtback) følger deretter med 42 mål, som er 3.2 mål i snitt pr kamp.

 

 

Flott tur til Paris

– Parishelga var kjempegøy, begynner Kristin Nørstebø.  – Kjempegod stemning, en veldig fin tur og en spennende arena.  Det var en kamp som hadde alt og det var veldig gøy å vinne, smiler hun.

 

 

Å vinne er den beste teambuildingen man kan ha!
– Vi sier jo noen ganger at det å vinne kamper er den beste teambuildingen man kan ha, sier Kristin.  – Jeg følte det litt nå når vi har vunnet en sånn kamp så knytter det oss enda sterkere sammen.  Det blir kjempegod stemning i gruppa.  Det er en skikkelig teambuilding å vinne sånne kamper.

 

 

Flinke til å reise
– Vi merker at vi har vært mye på reisefot.  Men vi er gode til å reise, forteller Kristin.  – Vi er flinke til å slappe av når vi skal, vi har med mat og egentlig har dette gått veldig greit.

– Men vi får en etterlengtet frihelg etter Moldekampen i neste uke, så da får vi ladet batteriene igjen.  Vi har gode rutiner når vi er på tur og så kjenner vi hverandre så godt, så det er ikke noe problem å være så mye i sammen heller, sier Kristin.

 

 

Kan bli en god uke!
– Denne uka her har potensiale til å bli veldig morsom! sprudler Kristin.  – Hvis vi spiller som vi skal så tror jeg vi skal greie å slå Sola i morgen.  Det så bra ut på treninga i dag, så det lover godt.

Nå har vi også mulighet til å greie målet vårt på lørdag hvis vi får litt hjelp av Lada.  Så denne uka her kan bli kjempebra.

 

 

Veldig fokus på Sola
– På treninga i dag hadde vi veldig bra fokus på Sola og på oss selv.  På tirsdagsøktene har vi hatt bra trøkk og vært flinke til å fokusere på det som skal skje dagen etter.  Jeg er ikke redd for at vi skal gå i den fella å undervurdere Sola.  Det er ingen ting som tyder på det, understreker Kristin.

– Jeg leser veldig lite aviser så jeg har ikke fått med at media har fokus på EHF-Cupen.  Jeg får ikke med meg sånt jeg, humrer Kristin. – Men innad i gruppa er det veldig fokus på kampen i morgen.

 

 

Har masse energi!
– Skal vi ta 2 poeng mot Sola i morgen tror jeg det blir viktig å få satt forsvaret.  Og så har vi vist at det er masse energi i laget for tiden.  Vi har vist en stor vilje til å løpe.  Så jeg tror vi kan knekke kampen tidlig hvis vi får satt et bra forsvar- og målvaktsspill og at vi bruker all den energien vi har til å løpe fremover og spille hverandre gode, avslutter en optimistisk Kristin Nørstebø.

 

 

Foto:  Peter Tubaas.