– Det er en helt vanlig håndballkamp! – Vipers

– Det er en helt vanlig håndballkamp!

Intervju med Kari og Emilie om morgendagens møte med København.

Fredag 9. februar 2018.

 

I morgen lørdag spiller Vipers Kristiansand siste innledende kamp i EHF-Cupen og tar i mot København i Aquarama.  Avkast er kl. 17.00.

Vipers er i tilbake i flytsonen med 5 seire på rad.  København er også i form og leder den danske serien klart.  I EHF-Cupen har de 3 poeng på 5 kamper, Vipers står med 4 poeng.

Lada og Issy Paris møtes kl 13 i morgen, med seier til Lada er Vipers videre i EHF-Cupen med seier eller uavgjort resultat mot København.

 

 

Godt gjennomført mot Sola
– Solakampen på onsdag  var godt gjennomført av oss, kommenterer Emilie Hegh Arntzen. – Jeg hadde ganske trua på at hvis vi spilte opp mot det vi kan, så skal vi slå Sola, legger hun til.  – På papiret skal vi gjøre det.  Men kampene skal spilles selvfølgelig.

– Det ble spennende mot Stabæk, men jeg synes Stabæk har et bra lag.  De har fått dårligere resultater enn det man kunne forvente utifra det laget de har.  Sola på onsdag  uten Tonje Nøstvold, der følte jeg vi hadde ganske god kontroll.  Da ble det en helt ok kamp og vi får rullert mye og vinner, det er vel det viktigste, sier hun.

 

 

God stemning i laget
– Jeg synes som Emilie at vi har kontroll hele kampen mot Sola, vi får øvd på ting og får flyt på samspillet vårt, forteller Kari Brattset.

– Nå som vi spiller bedre så er det morsommere å være Vipersspiller, fortsetter hun.  – Vi liker jo ikke å tape kamper noen av oss.  Når man har mange seire på rad så blir det en god stemning i laget, det blir det helt klart, forteller Kari.

 

 

Hatt god stemning hele tiden
– Det er som Kari sier, vi liker ikke å tape, kommenterer Emilie.  – Men jeg føler ikke det blir noe dårligere stemning i laget for det.  Det er vel mer folk rundt som er opptatt av dette med at vi taper og «ojojoj hva gjør vi nå.»

– Jeg vet jo hvor bra det laget er og hvor gode vi kan være.  Jeg tror vi er litt mer lugn på akkurat det.  Det har kanskje vært en tøffere periode og vi har tapt noen kamper. Men det er også mot veldig gode lag, understreker Emilie.  – Så jeg synes det er viktig at vi ikke svartmaler det for mye selv om vi taper.

 

– Vi skal ikke være fornøyd når vi taper men jeg synes vi er flinke til å holde stemningen oppe i laget og så blir det som Kari sier, når vi vinner så blir det bare enda bedre, smiler Emilie.

 

 

Barnebursdag!
I går hadde 2 av Vipersspillerne invitert lagvenninnene sine til barnebursdag.
– Ja, det ble en liten barnebursdag i går, ler Kari.  – Det var koselig det, med konkurranser, moro å være litt barnslige!

– Det er sånne fester vi kan ha, sier Emilie, så da må vi gjøre det beste ut av det!  Her var det colo-blandings og alt som hører med, det var veldig hyggelig det, sier hun.

 

 

Har ikke så mye å tape 
– Selv om  det er mye som står på spill i morgen så føler jeg ikke at vi har så veldig mye å tape, sier Emilie.  – Vi tapte mot de i forrige kamp, og det var kanskje ikke vår beste kamp.

– Nå er vi inne i en god stim, og det er ingenting som tyder på at vi ikke skal spille en god kamp i morgen.  Så bare håper jeg vi klarer å gjøre det, så får vi se hvordan det går, om vi er videre eller ikke, det får vi ta etter kampen.

 

 

Seriespillet er det viktigste
– Det viktigste blir å ha fokus på oss sjøl i morgen, sier Kari.  – Håper at vi her hjemme i Aquarama  forhåpentligvis får oppleve nesten fullsatt hall og at det blir bra med folk.  Jeg tenker at det viktigste er at vi får en skikkelig god kamp og jeg håper og tror vi skal slå København.

– Det er seriespillet som vi har sagt sjøl er det viktigste denne sesongen, understreker Kari.  – Europacupen blir en bonus og kommer vi videre der hadde det vært kjempegøy.

 

 

Det er bare en håndballkamp 
– Selvfølgelig, europacupen har man jo lyst til å være med videre på, men jeg tror ikke vi skal tenke at det er så stort, bare tenke at det er en helt vanlig håndballkamp, vinner vi så kan det skje mer gøye ting fremover, sier Emilie.  – Vinner vi ikke får vi konsentrere oss enda mer om seriespillet som er førsteprioritet for oss.

 

 

Foto:  Trond Sørøy