– Det er litt uvant å ha så god tid mellom kampene! – Vipers

– Det er litt uvant å ha så god tid mellom kampene!

Malin Aune og Vipers får en hel uke til å forberede matchen mot Tertnes.

Torsdag 22. februar 2018.

 

Kun en kamp denne uka
Vipers har hatt noen gode treningsdager denne uken etter at spillerne fikk fri fra fellestreninger etter Moldekampen onsdag i forrige uke.

Etter et råkjør siden september med to kamper i uken opplever nå spillerne kanskje å få abstinens disse to neste ukene hvor laget kun har en kamp å konsentrere seg om i uka.

 

Tertnes
Søndag kommer Tertnes til Aquarama, det eneste laget som har slått Vipers i seriekamp denne sesongen.  Vi husker at Vipers utliknet til
25-25 noen sekunder før slutt, men at dommerne ga rødt kort og 7-meter til Tertnes da de mente at Vipers saborterte et raskt avkast til Tertnes.  Dermed endte bortekampen med ettmålstap.

 

 

Brest
Neste lørdag er det klart for første kvartfinalekamp i europacupen mot franske Brest.  Semfinaleplassen går til sammenlagtvinneren over 2 kamper hjemme og borte.

 

7 seire på rad!
Etter seieren over Molde 14. februar kunne spillere og støtteapparat ta noen fridager med god samvittighet vel vitende om at de 7 siste oppgjørene hadde endt med Vipers-gevinst.  I tre ukers perioden 24. januar til 14. februar spilte laget sju obligatoriske kamper i EHF-cupen og serien, og vant alle.

 

24/1  Byåsen  22 – 16
27/1  Lada  30 – 21
31/1  Stabæk  30 – 28
3/2  Issy Paris  25 – 24
7/2  Sola  34 – 20
10/2  København  30 – 23
14/2  Molde  34 – 30

 

 

Vipers.no tok en prat med høyrekant Malin Aune om stoda  noen dager etter friperioden og samtidig noen dager før revansjeoppgjøret mot Tertnes..

 

Reiste til Oslo
– Det var noen etterlengtet fridager vi fikk etter Moldekampen, forteller Malin Aune. – Det var veldig godt å få koblet litt av i noen dager, sier hun.   – Jeg reiste til Oslo der kjæresten min bor. Jeg fikk også sett noen av mine nærmeste venninner, så det var veldig hyggelig.

 

Masse energi
– På mandag var alle klare igjen og kom på trening med masse overskudd og energi.   Det er litt uvant å ha så god tid mellom kampene. Men fordelen er at vi får litt ekstra tid til å få gjort unna litt andre ting som for eksempel skole og jobb.

 

Revansjesugne
– Kampen vi spilte sist mot Tertnes var jo virkelig ikke en god kamp for oss, husker Malin.  – Vi kommer absolutt til å være revansjesugne på søndag, og har ventet litt på at den her kampen skulle komme.  Vi får trent bra denne uka og kommer til å forberede oss godt til kamp, som vanlig.

 

 

Mange følger med
– Det er veldig fint å være Vipers-spiller om dagen. Vi merker at det er mange som følger med på kampene, og det er veldig hyggelig, forteller Malin Aune.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.