– Vi stod virkelig sammen i den tøffe perioden – Vipers

– Vi stod virkelig sammen i den tøffe perioden

Intervju med Kenneth foran søndagens møte med Tertnes.

Lørdag 24. februar 2018.

 

Tertnes er motstander i Aquarama i morgen søndag kl. 17.00.  Bergensklubben har gjort sine saker bra denne sesongen og innehar fjerdeplassen på tabellen.  Laget står med 10 seire og 5 tap foran møtet med Vipers.

 

 

Stod sammen
– Da er vi i gang igjen, innleder Kenneth Gabrielsen. – Det gjorde godt å få pustet ut litt mellom slagene.   Vi har prestert meget godt  fra 24 januar og har syv seiere på rad inkl E-cup og seriespill.  Jeg synes vi har jobbet ekstremt godt i hele 2018. Vi stod virkelig sammen i den tøffe perioden i starten av året. Der vi ikke hadde marginer eller ferdighetene til å avgjøre det jevne kampene . Det tror jeg er hovedgrunnen til at vi klarte å snu det.

 

Tertnes skal få det tøft
– Det var ekstremt sterkt å vinne de tre siste gruppespill kampene i e-cup samtidig som vi klarte å gjøre jobben i hjemlig serie, sier Kenneth.  – Nå er vi ladet igjen å skal sørge for at Tertnes får det meget tøft til søndag. Vi har friskt i minne tapet i Bergen onsdag 11 oktober. Det å tape kamper mot lag vi i utgangspunktet skal slå er alltid tøft og meget kjedelig. Vi ga Tertnes lillefingeren etter en meget god start den gangen. De tok godt for seg og kjempet oss ut av rytmen og vant vel fortjent.

 

 

Har respekt for Tertnes
– Tertnes er et av lagene i serien som har toppnivå til å slå alle lag. Vi har meget respekt for hva de kan prestere. Vi har jobbet godt hele uken og jeg håper og tror alle er meget sugne på å komme godt igang igjen. Vi er veldig klar over styrkene til Tertnes. Vi vet også at vi møter et lag som er taktisk meget skolerte til å gjøre det de kan for å hindre oss i at vi skal få lov til å spille vårt spill.

 

Mange kamper som dette
– Vi møter nok et lag som kan komme helt uten press. Det blir mange kamper som dette for oss. Jeg synes vi begynner å bli flinke til å takle denne situasjonen.

 

Takker publikum
Vi benytte anledningen til å takke vårt fantastiske publikum som hjelper oss ekstremt. Håper at vi får god støtte på søndag også. Vi sees i Aquarama! oppfordrer trener Kenneth Gabrielsen.

 

 

Foto:  Terje Refsnes og Trond Sørøy.