– Vi går for den niende! – Vipers

– Vi går for den niende!

Intervju med Linn, Katrine, Pernille og Jeanett.

Fredag 2. mars 2018.

 

I morgen lørdag 3. mars er det igjen klart for fest i Aquarama!   Vipers har hatt 2 gode treningsuker og en flott gjennomkjøring mot Tertnes og er klar for å by franske Brest Bretagne opp til dans!

Kampstart er kl 17.00 i Aquarama – og det er fortsatt billetter tilgjengelig til kampen.

 

 

Om Tertnes på søndag
– Jeg synes vi har vært i en god flyt i det siste, sier Katrine Lunde. –  Vi ønsket jo å spille bra mot Tertnes og vise at vi kan bedre enn det vi gjorde mot de sist.  Og når vi holder fokus på våre ting så er vi veldig gode.

– Jeg synes det var en bra kamp av oss på søndag.  Veldig solid av oss, kommenterer Linn Jørum Sulland.

 

 

Tredje franske motstander i europacupen
– Brest blir den tredje franske motstanderen vi møter denne sesongen og fellesnevneren ved å møte franske lag er at de alle er gode, smiler Katrine.  – Brest er teknisk gode og smarte, legger hun til, så det blir tøfft.

– Jeg synes Brest har et forsvarsspill som ofte er utfordrende, forklarer Linn. – Men løser man det så er det jo mulig å score mål mot de også, sier hun.   – Jeg synes vi hadde fremgang og gjorde det bedre i andre kampen mot Issy Paris enn vi gjorde i det første oppgjøret mot de.  Og så sleit vi med Metz, men jeg synes Metz er et bedre lag.  Så det blir spennende å se hvordan det fungerer i morgen, sier  Linn.

 

 

Møtte Brest i fjor.
– De kommer nok med mye av det samme mannskapet jeg møtte i EHF-Cupen med Rostov Don i fjor, sier Katrine.  – Vi har et bra angrepsspill,  så jeg tror vi kan gjøre det tøfft for de i forsvar.   De er gode til å kontre, og er ellers et bra spillende lag.  Jeg husker ikke om vi vant begge kampene mot de i fjor, sier Katrine, men vi vant sammenlagt og det er jo det viktigste, humrer hun.

 

 

8 seire på rad.
– At vi har spilt bedre og bedre i det siste og fått det til ganske bra, hjelper inn mot kampen, sier Linn.  Det hjelper å ha trua på det vi driver med.  Så nå går vi for den niende seieren på rad vi, smiler Linn Jørum Sulland.

 

 

Gode også borte
– Vi er gode på bortebane, vi er gode både hjemme og borte vi, mener Katrine.  Så det er ikke så stor forskjell.  Men selvfølgelig, vi ønsker jo å vinne med mest mulig i morgen hvis vi kan det.  Det viktigste er at vi spiller en god kamp, så får vi se hvordan det går, avslutter Katrine Lunde.

 


 

 

Måtte sy 3 sting
– På treningen onsdag hadde vi en duell hvor jeg fikk albuen til en lagvenninne rett over øyebrynet, forteller Pernille Wang Skaug.  – Albuen traff hodet ganske hardt så det sprakk opp og jeg måtte på legevakta og sy 3 sting, legger hun til.  -Men det var heldigvis et fint kutt.

 

Blir litt redd
– Man blir jo litt redd selvfølgelig når det kommer så mye blod men det var ikke noe farlig.  Kuttet var jo ganske greit plassert i øyebrynet så jeg tror ikke det blir noe synlig arr.  Jeg var heldig som ikke fikk hjernerystelse, det kunne jeg fort ha pådratt meg i den duellen.  Så jeg kunne være med på trening igjen for fullt allerede dagen etter.  Og er spilleklar mot Brest i morgen, smiler Pernille.

 

 

 

Står over Brestkampen
– Jeg har fått et bittelite brudd i leggbeinet i nærheten av kneet, forklarer Jeanett Kristiansen.  Så jeg spiller ikke i den første kvartfinalekampen i morgen.

 

Merket ingenting
– Jeg merket egentlig ikke noe til skaden, forteller hun.  – Men jeg så at det hovnet litt opp etter en trening.  Det gjorde ikke noe vondt, men jeg skjønte at det var noe.  Så jeg tenkte det var best å sjekke det.

 

Fant bruddet på MR
– Erik Welhaven  sa jeg måtte ta MR.  Men jeg trodde ikke det var noen grunn til det siden jeg ikke hadde noe vondt.  Jeg har jo trent  i det siste som jeg alltid har gjort uten å merke noe vondt.

– Jeg tok MR og da fant de det bruddet da, sukker Jeanett.  – Jeg fikk litt sjokk, siden jeg ikke hadde noe vondt da Erik tok tester på meg.  Det var ingen symptomer på at det var noe galt.

 

Uvisst hvor lang tid det tar
– Så jeg må bare vente på at bruddet gror av seg selv.  Jeg vet ikke hvor lang tid det tar.  Men kroppen min healer denne skaden raskt, så jeg er raskt tilbake på banen, lover Jeanett.

 

Trener overkroppen
– I mellomtiden kan jeg trene overkroppen.  Jeg kan ikke løpe eller belaste beinet så veldig mye i en periode fremover.  Så jeg skal begynne gradvis.  Det er Erik og Ole som styrer fremdriften.

– Jeg er med på treningene med laget og kaster og skyter litt.  Jeg kan ikke hoppe og landet på beinet.  Men hadde det vært Champions Leaguefinale i morgen, så hadde jeg spilt, selvfølgelig!

 

Plutselig tilbake!
De første dagene etter MR-en var jeg veldig lei meg.  Men det nytter ikke å grave seg ned.  Jeg står på så er jeg plutselig tilbake, smiler Jeanett Kristiansen.

 

 

Foto:  Trond Sørøy.