Norrøna Storkjøkken – Vipers

Norrøna Storkjøkken

Siden 1947 har Norrøna Storkjøkken bygget en unik kompetanse og knyttet nære bånd til kvalitetsleverandører over hele verden. Vårt storkjøkkenutstyr finnes blant annet i bedriftskantiner, hotell & restauranter, Forsvarets forlegninger, på marine og offshore installasjoner og i barnehager og skoler.

Produktutvalget vårt er satt i system der vi tilbyr et gjennomført opplegg helt fra planlegging og tegning, til montering, opplæring og teknisk dokumentasjon. Underveis supplerer vi alt av småutstyr fra strategisk plasserte showroom og butikker i Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Bergen, Oslo, Harstad og Bodø.

Kjøkkenkompetanse

Nøkkelen til økt trivsel og god økonomi ligger i planleggingen. Når vi kommer med tidlig i prosjekteringsfasen, blir kjøkken- og serveringsområdet en bedre integrert del av bygget. Valg av overflater og plassering av rør- og elektropunkter, er kostbare områder å endre i etterkant. Vårt hovedmål er å lage et funksjonelt kjøkken med god logistikk og vareflyt.

Finn din nærmeste Norrøna avdeling her eller kontakt oss per e-post.