– Vi går for å vinne kampen! – Vipers

– Vi går for å vinne kampen!

Intervju med Kenneth Gabrielsen foran møtet med Brest.

Lørdag 10. mars 2018.

 

Brest Bretagne vs Vipers Kristiansand kl. 20.30.

 

Matchdag i Frankrike for Vipers Kristiansand!

Den andre kvartfinalen i EHF-Cupen spilles i kveld.  Kampen vises på ehfTV.com kl. 20.30.

Vipers har et godt utgangspunkt etter seier 26-17 over Brest Bretagne i Aquarama for en uke siden.
Scorer Vipers 18 mål eller mer i kveldens kamp, betyr det at kveldens franske motstander må vinne med 10 mål for å nå semifinalen.

Vipers spilte seriekamp i Oppsal Arena onsdag og reiste direkte til Gardermoen etter kampslutt og   overnattet på hotell ved flyplassen.  Torsdag formiddag var det avreise til Frankrike og ankomst Bretagne var torsdag kveld.

Fredag gikk med til trening og spillermøte.  I formiddag har spillerne kjørt en lett økt med aktiv bevegelighet.  Et nytt spillermøte venter kl 17.00.  Vipers gjør gode forberedelser foran denne viktige kampen mot Brest.

 

 

Kronglete reisevei
– Vi reiste fra hotellet på Gardermoen  kl 09.00 torsdag morgen, forteller Kenneth Gabrielsen.  – Vi måtte byttet flyplass i Paris og så videre til Brest.  Vi var fremme på hotellet kl 21 torsdag kveld, så vi hadde en 12 timers reisedag.   Vi fikk en litt kronglete reisevei denne gang siden vi måtte bytte flyplass i Paris.  Men det gikk fint, ikke noe problem.  Vi har reist en del vi, så det gikk helt greit det.  Vi bor på et bra hotell med grei mat, vi har fått trent og gjort det vi skal før kamp, så ting ser bra ut.

 

Gode forberedelser
– Vi hadde en bra økt på kamparenaen i går og vi har fått jobbet godt inn mot denne matchen.  Vi har et nytt spillermøte nå kl 17 og så reiser vi til hallen 18.30.

 

Ønsker å vinne
– Vi går på banen for å vinne i kveld, sier Kenneth.  – Samtidig som vi må være litt taktisk smarte på enkelte ting i kampen som blir viktig, fortsetter han.  – Eksemplevis når vi står i forsvar så må vi fullføre jobben og ikke gamble for mye på å løpe for tidlig.  Vi skal stå og ta returer i dag og sørge for at vi ikke taper noen av de duellene.  Når vi får retur fra målvakt så kan vi ikke risikere at Brest snapper opp de ballene.  De skal vi ha alle i dag, forteller han.

 

 

Være taktisk smarte
– Vi ønsker å kjøre tempo i kampen, men kjøre med litt mindre risiko.  Det tror jeg kan være smart i dag.  Vi skal bruke ekstremt med krefter bakover og unngå unødvendige utvisninger.

– Vi har en tøff jobb i 2×30 foran oss, det blir nok å henge fingrene i.  Men vi skal angripe, og vi går for å vinne kampen.  Det er fokuset vårt, avslutter Kenneth Gabrielsen.

 

 

 

Foto:  Espen Trønnes Johnsen.