– Vi skal gi alt og litt til i morgen! – Vipers

– Vi skal gi alt og litt til i morgen!

Intervju med Kari Brattset dagen før møtet med Storhamar.

Lørdag 17. mars 2018.

 

SERIEKAMP I AQUARAMA SØNDAG 18. MARS KL. 17.30:

Vipers Kristiansand  –  Storhamar.

 

Morgendagens motstander Storhamar er i flyten med 7 seriekamper på rad uten tap.  Laget tapte med ett mål mot Larvik 10. januar, men har etter det vært i form og vunnet alle kampene med store sifre.  Nå sist ble det seier 46-22 over Oppsal.

Storhamar står med 15 seire og 3 tap, og er sikret medalje i årets serie.  Det er for så vidt også Larvik og Vipers.  Storhamar har en målforskjell på 563 – 442, som gir 31-25 i snittresultat pr kamp.

De som scorer mest mål for Storhamar er Betina Riegelhuth (102 mål), Elise Skinnehaugen (73), Heidi Løke (71), Kamilla Sundmoen (66) og Tonje Enkerud (65).

 

 

Alle klare for kamp!
– Alle som er aktuelle for kampen mot Storhamar trente i dag, forteller kaptein Kari Brattset.  – Vi fikk en fin gjennomkjøring, legger hun til.  – Jeg synes det begynner å komme seg.  Folk begynner å få tilbake energien og alle er friske.  Så vi skal være klar for kamp i morgen.

 

En litt annerledes inngang til kamp
– Vi har kanskje ikke fått en optimal inngang til denne kampen, men samtidig har vi fått de dagene vi trenger.  Vi skal være 100% klare i morgen og skal gi alt og litt til, beroliger Kari Vipersfansen med.  – Vi tåler å ha en litt annerledes inngang, det skal gå fint.  Nå fikk vi en litt lengre pause mellom kampene og vi satser på at det vil spille positivt inn for oss.

 

 

Møtt tøff motstand
– Storhamar har hatt bra flyt i det siste, de har hatt veldig mange gode kamper.  Om ikke alle er mot veldig god motstand så spiller de godt i sammen.  Vi tar med oss at vi har møtt Brest nå nylig som er et veldig godt lag og satser på at denne erfaringen kan være bra for oss.  At vi har fått litt tøffere motstand, sier Kari.

 

 

Kampbilde
– Begge lagene er glad i tempo og jeg tror det kommer til å bli tøfft fra start til slutt, sier Kari.

 

 

Gruer seg definitivt ikke til kamp!
– Om vi gruer oss til kamp?   Nei!  Absolutt ikke!  Det er heller motstatt, sier Kari.  – Vi gleder oss alltid til kamp, det er jo det som er morsomt, smiler hun.  – Og spesielt kamper som dette, hvor det står mye på spill og mot veldig god motstand.  Vi gleder oss veldig!

 

Veldig motivert
– Vi går inn i denne kampen veldig motivert.  Dette er en av de viktigste kampene vi spiller denne sesongen.  Det er veldig tett mellom de 3 topplagene nå, så det blir ekstremt viktig å gjøre en god kamp mot Storhamar.  Vi er ekstra motivert og gira på å vinne, avslutter Kari Brattset.

 

 

Foto:  Terje Refsnes og Stian Bye Høgsveen.