– Vi har mye å spille for i alle kamper – Vipers

– Vi har mye å spille for i alle kamper

Kenneth gleder seg til perioden Vipers har foran seg.

Tirsdag 3. april 2018

 

Intervju med trener Kenneth Gabrielsen dagen før møtet med Fredrikstad i Kongstenhallen.

 

Foto: Trond Sørøy

 

Masse entusiasme
– Man er jo alltid litt spent når man kommer tilbake etter noen fridager, men det så bra ut på treningen i går! forteller Kenneth Gabrielsen fornøyd. – Med masse energi, entusiasme og engasjement i spillergruppa, legger han til.  – Det var fint å komme i gang igjen.

– Spillerne har selvsagt trent i påsken, de er toppidrettsutøvere så egentrening når det er fri fra fellestrening er en selvfølge.

 

 

Innmari morsomt fremover
– Nå som vi har hatt disse fridagene i påsken er batteriene ladet på nytt.  Vi skal inn i en periode som vi vet blir innmari morsom, sprudler Kenneth.  – Vi har mye å spille for i alle kamper.  Det blir gøy.  Jeg tror vi alle gleder oss veldig til å komme i gang med den perioden vi har foran oss.  Det blir slitsomt men det blir også ekstremt morsomt.  Vi ønsker å prestere i alle kamper og hvis vi gjør det kan resultatet bli ganske bra.

 

 

Tar en dag av gangen
– Nå har vi kommet så langt i sesongen at alle kamper betyr mye.  Vi ønsker å vinne alle kamper vi spiller, understreker Kenneth og fortsetter:  – Men vi må ta en kamp om gangen.  Det blir det viktigste budskapet vi kan ha sammen.  Vi må klare å ta en kamp om gangen og ikke gape over for mye.  Vi er faktisk der at vi bør ta en dag av gangen.  Det blir ganske viktig for oss.  Er vi flinke på den biten der har jeg tro på at resultatet blir ekstremt flott.

 

Foto: Trond Sørøy

 

Gøy med mange på tribunen
– Vi begynner med Fredrikstad og vi har kun fokus på Fredrikstad og ikke noe annet, sier Kenneth.  – Jeg er litt usikker på hvordan det ser ut i Fredrikstad.  Jeg har sett kampen de tapte mot Oppsal og da var ikke laget til å kjenne igjen.  De manglet noen spillere og hadde mye ungt.

– Men jeg regner med at de har hatt godt av en pause i påsken og stiller med masse krutt og med masse entusiasme mot oss.  Det er alltid mye publikum når Fredrikstad spiller, så det gleder vi oss til.  Vi synes alltid det er moro med masse folk på tribunen.

 

 

– Vi skal vinne
– Det blir en kamp hvor vi har fokus på Fredrikstad, vi tar de veldig på alvor og vi skal vinne den kampen.  Det er det eneste som betyr noe, poengterer Kenneth Gabrielsen.