– Det vil gi en stor inspirasjon til jentene! – Vipers

– Det vil gi en stor inspirasjon til jentene!

Vipers kan vente massiv publikumsstøtte av tilreisende sørlendinger mot Viborg i morgen.

Fredag 6. april 2018.

 

Vipers er i Danmark og i morgen spilles første semifinale mot Viborg i EHF-Cupen.  Etter seier 26-18 over Fredrikstad på onsdag, overnattet alle 17 spillerne og støtteapparat i Fredrikstad og reiste til Danmark via Gøteborg torsdag.

 

 

Gjennomført gode treninger
– Vi overnattet i Fredrikstad etter kampen onsdag og vi reiste fra hotellet halv seks om morgenen torsdag, sier Endre B. Fintland.  – Reisen gikk fint, vi var på plass etter tidsskjema.  Så fikk vi en grei gjennomkjøring på de som trengte litt ekstra håndball.  En god del hadde fysisk trening og noen av spillerne hadde litt blanding.  Så vi hadde en grei økt torsdag, sier treneren.

– I dag har vi hatt et godt spillermøte og har gjennomført en god trening, så nå er det egentlig bare å slappe av frem til kampen i morgen.

 

 

Emilie i trening
– Emilie Hegh Arntzen fikk en grei økt på torsdag og fikk testet tommelen litt da.  Og da så det ut til at det gikk greit.  I dag trente hun som normalt, så i utgangspunktet tror vi at dette skal gå bra.  Det er alltid litt spennende å se når det gjelder i kamp om hun trykker til i duellene, men akkurat det er vi positive til, sier Endre.

 

 

Småforkjølet
– Kristine Lunde-Borgersen er fortsatt forkjølet, men vi har sett en liten bedring i dag.  Hun fikk i utgangspunktet trent greit i dag så vi håper at natta skal være med å hjelpe oss så hun blir litt bedre.  Men det er fortsatt en usikkerhet om hun er i god nok form til å spille i morgen, men vi krysser fingrene, forteller Endre.

 

 

Stor inspirasjon for jentene!
– Jeg hørte at det blir full hall i morgen, og at vi klarer å få såpass mange supportere fra Kristiansand til å ta turen, det er klart at det vil hjelpe laget mye.  Det vil gi en stor inspirasjon til jentene, påpeker Endre.  – I tillegg så pleier Viperssupportene å være ganske gode til å gi i fra seg lyd når de er på tur, humrer han.  – Vi har den turen i Paris friskt i minne, men nå kommer det ganske mange flere.  Det er helt fantastisk.

 

 

Fordel med bortebane først
– Vi er nødt til å gjennomføre en god kamp i morgen.  Det er jo sånn at denne semifinalen avgjøres over to kamper og vi har på mange måter en fordel med at vi er på bortebane først, mener Endre.  – Og det er jo egentlig det motsatte av hva vi sa da vi møtte Brest. Da så vi det egentlig som en fordel å ha de hjemme først siden de var et såpass sterkt lag.  Da klarte vi å ryste de hjemme.  Det var en fordel for oss da.

 

 

Går for seier
– Nå som vi er i en semifinale så er det litt sånn at om vi klarer å gjøre en god kamp i morgen så har vi en god mulighet til å avgjøre det hjemme.  Hva som er et godt resultat i en sånn kamp er vanskelig å si, vi går selvfølgelig for å vinne kampen.  Men vi har en liten gylden regel om at det å ligge noen mål bak foran returoppgjøret i utgangspunktet ikke skal være noe krise, understreker Endre B. Fintlant.

 

 

Foto:  Espen Trønnes Johnsen