– Jeg har veldig tro på egne spillere! – Vipers

– Jeg har veldig tro på egne spillere!

Vipers stiller fulltallig til oppgjøret mot Larvik onsdag.

Tirsdag 10. april 2018.

 

Vipers vs Larvik

I morgen onsdag møtes seriens to beste lag til oppgjør i Aquarama med avkast kl. 20.30.  Dette er en TV-sendt kamp derfor det sene starttidspunktet for oppgjøret.  AQ er utsolgt og alt ligger til rette for en festaften i toppkampen.

Larvik har ikke tapt i serien siden 27-26 tapet mot Sola borte 17. september 2017.
Vipers på sin side fikk sesongens eneste tap mot Tertnes borte 11. oktober og har spilt 14 seriekamper uten tap siden oppgjøret i Bergen.

Vinneren i morgen ligger godt ann til å ta seriemestertittelen.  Hvis Vipers vinner hengekampene mot Gjerpen og Sola i neste uke, vil et uavgjort resultat i morgen holde for Vipers og de blir seriemester.

 

Vipers er fulltallig
Vipers stiller med de samme 16 spillerne som mot Viborg på lørdag.  Det ser lovende ut for at alle spillerne skal bidra på banen i morgen mot Larvik.

 

 

Skal fremstå hvassere i morgen
– Vi ble enige om etter oppgjøret mot Viborg på lørdag at vi spilte en kamp som ikke var optimal.  Vi spilte ikke en direkte god kamp mot Viborg – men en helt grei kamp, oppsummerer Kenneth Gabrielsen.

– Det er en del å rette på men det tror jeg vi har klart på treningene i går og i dag.  Vi skal fremstå litt hvassere i morgen .  Det er ting i spillet som vi kommer til å være mye bedre på i AQ i morgen som blir viktig.

 

 

Gleder seg til kamp
– Denne kampen vet jeg mange av spillerne har gått og gledet seg til i lang tid, sier Kenneth og legger til:  – Det er bra med spenning, det er jo dette som er gøy.  Vi vet vi får en stappfull Aquarama og rammen rundt kampen er helt optimal, så det blir morsomt.

 

Vet hva som skal til
– Vi vet alle at om vi skal slå Larvik må vi prestere litt bedre enn det vi gjorde på lørdag.  Så enkelt og greit er det, slår Kenneth fast.  – Alle vet hva som skal til for å vinne denne kampen.

 

 

Ser bedre ut enn i forrige uke
– Vi har vi hatt litt sjukdom og litt småtteri i mannskapet, vi har ingen grunn til å være slitne nå etter en bra påskeferie.  Men det er likevel stor forskjell på det laget vi har nå kontra hvordan tilstanden var i forrige uke og det ser bedre ut enn det gjorde foran Fredrikstadkampen, sier Kenneth fornøyd.

 

Lagene kjenner hverandre
– Det blir ikke noe spesielt taktisk fra vår side i morgen, sier Kenneth.  – Vi vet hva Larvik er gode på og Larvik vet hva vi er gode på.  Den som er mest kynisk og kompromissløs i forsvarsspill og målvaktsspill vil være den som blir vanskeligst å ha med å gjøre, tror Kenneth.  – Spillerne kjenner hverandres kvaliteter godt så her er det snakk om å treffe på et høyt nivå, det blir ekstremt viktig.

 

 

Åpen kamp
– Både Larvik og Vipers har spillere som har gode ferdigheter, begge lagene fungerer veldig godt på toppnivået sitt.  Jeg tror det blir en åpen kamp.

 

Har tro på egne spillere
– Jeg har veldig tro på de spillerne vi har i stallen og jeg vet at vi har ferdigheter nok til å stå i det  i morgen, sier Kenneth.  – Larvik sier vi har alt presset på oss, det er sikkert noe sant i det, men de har vunnet serien 13 år på rad.  Det vil være kjipt for de om de ikke vinner i morgen. De er mer presset enn de noen gang har vært i Larvik.

 

 

Skal gjøre det tøfft for Larvik
– Vi tenker på oss selv og gjør vi de tingene vi er gode på så skal det bli tøfft for Larvik, avslutter Kenneth Gabrielsen, som ser frem til en ny kamp med nerve i Aquarama.

 

 

Foto:  Terje Refsnes