– Det lyser en råskap og sult etter å prestere! – Vipers

– Det lyser en råskap og sult etter å prestere!

På lørdag har Vipers mulighet til å nå finalen i europacupen!

Torsdag 12. april 2018.

 

Seriekampen mot Larvik i går onsdag er allerede historie og Kenneth, Endre og Vipersspillerne har fokuset rettet mot lørdagens returoppgjør i EHF-Cupen.  Viborg vant 34-31 i Danmark.  Som betyr at Vipers er videre med 4-målsseier eller bedre.  Hvis Viborg scorer færre enn 31 mål, er Vipers videre også ved 3-målsseier.

 

 

Her er en hilsen fra trener Kenneth Gabrielsen foran lørdagens kamp:

 

Returoppgjøret i semifinale i E-cup står for tur. Lørdag kommer et Viborglag som var noen hakk bedre enn oss i Danmark . Viborg har et meget høyt toppnivå noe vi var veldig klar over før kampen i Danmark. Vi manglet noe prosent på det meste den kampen.

 

Det å tape med 3 mål på bortebane i Europa er i utgangspunktet et godt resultat. Som tilsier at kampen lever og muligheten er der.

 

På onsdag fikk vi en fantastisk støtte fra en stappfull Aquarama. Vi får uten tvil et ekstra kick av å spille hjemme foran vårt fantastiske publikum. Det trigger alle oss til å få frem det lille ekstra. Vi viser en rå vinnervilje. Det koker og spillerne står sammen og er gode idoler og forbilder for unge fremtidige håndballspiller. Der vi ser den ekte idrettsgleden kommer frem. Vi sammen med resten av klubben arrangementstab viser en profesjonalitet når det gjelder å levere for alle dere som kommer for å heie oss frem til seier på seier.

 

Det eierskapet som blir vist overfor å bære rosa står til toppkarakter. Jeg er så ekstremt stolt av å være en del av dette. Det er rett og slett magisk når du står der som leder og ser i øynene på spillerne at det lyser en råskap og sult  etter å prestere. Samhold i toppidrett er alfa omega. Samholdet i Vipers i og rundt laget er en urolig viktig suksessfaktor.

 

 

La oss sammen vise Viborg at de skal få det tøft i Aquarama. Vinnerviljen skal være der. Spillerne skal med stolthet stå igjen å skrive autografer til alle som vil ha og være de idolene alle byer ønsker å ha.

 

Vi er ydmyke og profesjonelle, noe som vil gjøre at vi skal gjenskape mye av det som var bra på onsdag.  Alle i hallen skal føle et eierskap til våre prestasjoner. Vi skal vise den råskapen i spill og motspill som vil gjøre Viborg frustrerte. Samholdet med dere kan sikre oss en E-cup FINALE!!!

 

På vegne av team og lag takker vi så enormt for den støtten vi har fått så langt!

 

Ses på lørdag klokken 1600.

 

 

Foto:  Terje Refsnes