Ny feiring i kveld?! – Vipers

Ny feiring i kveld?!

Poeng mot Gjerpen = Vipers er seriemestere!

Mandag 16. april 2018.

 

Mulighet til å bli seriemester
I kveld kan Vipers bli seriemester!  Med seier eller uavgjort mot Gjerpen er Vipers vinner av eliteserien 2017/18.  Kampstart i Aquarama er kl. 18.30.

 

Gjensyn med Annick
Kveldens oppgjør mot Gjerpen betyr gjensyn med målvakt Annick Lipman som foran denne sesongen flyttet til Skien.

Gjerpen ligger nr 8 på tabellen med 16 poeng, etter 8 seire og 12 tap.   Snittmålforskjell pr kamp for Gjerpen er 26 – 28.

I 2018 har laget fine seire over Fredrikstad (26-24), Molde (27-22), Sola (26-21),  Glassverket (35-21) og Stabæk (40-25).

Melanie Bak hos Gjerpen har hatt en meget god sesong og er lagets toppscorer med 130 mål på 20 kamper.  Dette gir et snitt på 6.5 scoringer pr kamp.

 

Vipers vant sist
Lagene møttes også til seriekamp i Skien i høst.  Vipers vant den kampen  38-30.  Her ble Malin Aune og Jeanett Kristiansen toppscorer for Vipers med 7 mål hver, mens nevnte Melanie Bak ble toppscorer for hjemmelaget med 13 scoringer.

 

 

Kan nå sesongens mål i kveld
– Det er gøy med mange kamper, men selvfølgelig er det også tøft for både hodet og kropp, medgir linjespiller Mathilde Kristensen.  – Men i og med at vi har mulighet for å nå sesongens mål og få gullet i kveld så gleder vi oss til å spille igjen.

Alle spillerne i troppen er klar for kamp i kveld.  Det er bra å ha en full tropp kampklar, så vi skal kjøre på, lover Mathilde.

 

 

Skal være 100% klare for kamp
– Jeg føler vi har hatt ok kontroll når vi har møtt Gjerpen i tidligere kamper, men jeg synes det er et godt lag, sier Mathilde.  – Vi må nok en gang være 100% klar ved kampstart for å slå de.  Sist gang vi møtte Gjerpen slo vi de med 8 mål og jeg følte vi hadde god kontroll.  Men samtidig kan vi ikke føle at vi har en enkel oppgave, da vil de komme med fullt trykk og så kan vi plutselig få problemer, advarer Mathilde.

 

Blir gøy med full hall – igjen!
– Først og fremst blir det gøy med full hall igjen.  Jeg håper vi er 100% klar og at vi får kontroll på kampen.  Jeg føler at vi på papiret er et bedre lag og at vi har gode muligheter til å slå Gjerpen hvis vi spiller opp mot vårt beste.  Jeg gleder meg utrolig mye og ser frem til at nå kan det endelig slås fast at vi er seriemester.  Kampstart kommer ikke raskt nok, smiler Mathilde Kristensen.

 

 

 

 

Annick trives i Gjerpen!
– Jeg trives veldig godt i Gjerpen, forteller Annick Lipman. Jentene er veldig snille og vi jobber hardt for å nå målet vårt.   Trenerteamet og alle rundt laget jobber hardt for oss hver eneste dag.

 

Bra sesong
– Sesongen så langt har egentlig vært ganske bra for oss, sier Annick. – Vi har tapt noen kamper vi nok burde ha vunnet. Vi har spilt ganske greit mot de topplagene (Larvik, Storhamar) hvor vi tapte, men gikk av banen med en god følelse.

– Etter jul har det gått bra for oss.  Vi vant mot Molde og Fredrikstad og spilte en jevn kamp mot Larvik.  Det var en nedtur å tape mot Oppsal, , men vi klarte å kommer oss opp igjen med en god kamp mot Glassverket, forteller Annick.

 

Har vært i AQ flere ganger denne sesongen
– Selvfølgelig savner jeg Vipers og jentene, jeg spilt jo der 3 år, så det skulle vært rart om jeg ikke savnet de. Men jeg har det veldig bra her i Gjerpen. Jeg har også vært på noen kamper i Kristiansand når jeg har hatt fri, sier Annick.

 

 

Har god kontakt med Mathilde
– Jeg snakker ganske ofte med Mathilde i både foran og etter kamper.  Jeg har også fortsett kontakt med noen av de andre jentene.

 

Blir gøy å spille i AQ
– Jeg tror det blir gøy å kommer tilbake til AQ som spiller i kveld.  Vi vet at Vipers har hatt et tøft program med mye kamper og reiser, så vi håper at vi skal spille en god kamp og få gitt de så mye motstand som mulig!

– Vi har ikke noe trykk på oss i denne kampen, for det er ingen som forventer at vi vinner! Jeg håper  selvfølgelig at det er mye folk som møter opp og at jeg får møte mye gamle kjente etter kampen.

 

Skrevet ny kontrakt
– Jeg har skrevet under en ny ettårskontrakt med Gjerpen, forteller Annick.  – Jeg har det fint her og jeg spiller mye, så det er viktig for meg nå og jeg tror det blir spennende neste år med ny trener, avslutter hun.

 

 

Foto:  Terje Refsnes og Trond Sørøy.