– Vi er ikke ferdig enda! – Vipers

– Vi er ikke ferdig enda!

Malin Aune er klokkeklar på at spillerne har lyst til å vinne flere titler denne sesongen.

Tirsdag 24. april 2018.

 

Da er feiringen av seriegullet vel overstått og Vipers har fokus på sluttspillkamper denne uka.

I morgen onsdag venter Oppsal i Oppsal Arena i første kvartfinale i sluttspillet.  Returkampen spilles i Aquarama søndag 29. april kl. 15.30.

Oppsal er gamleklubben til Malin Aune og er klubben Vipers assistenttrener Endre B. Fintland blir hovedtrener i så snart sesongen er ferdigspilt for Vipers.

 

Foto: John Vint

 

Om å bli seriemester
– Det var selvfølgelig fantastisk å bli seriemester, begynner Malin Aune og fortsetter: – Det var drømmen vår det.  – Vi er veldig fornøyd med at vi klarte å ta den tittelen,  men vi er fortsatt ikke ferdig med sesongen, understreker Malin.

– Feiringen av gullet på fredag var veldig bra.  Det var veldig hyggelig å feire med klubben og alle de som har vært med å bidra.  Det var selvfølgelig veldig artig, så fikk vi endelig feiret seriegullet, vi har ventet litt med det.  Det var veldig godt.

 

God stemning i leiren
– Det er veldig god stemning i spillergruppa nå, det er det selvfølgelig.  Så fikk vi slappet litt av i helga og så er det pån igjen fra nå av.

 

Skal kjempe for flere titler
– Vi er veldig glad for det som er skjedd og veldig fornøyd med det, men vi vet jo at vi ikke er ferdig enda, sier Malin.  – Når vi er i denne situasjonen hvor vi faktisk er i europacupfinalen og har et sluttspill igjen som vi absolutt kan være med å kjempe om seieren, så vet vi at vi er ikke fornøyd før vi har gjort alt vi kan for å få til det, sier Malin Aune.

 

Godt med noen fridager
– Det føles som det er veldig lenge siden vi hadde forrige kamp, selv om det bare er en uke siden.  Vi har fått hentet oss inn igjen.   Vi hadde veldig mange kamper på veldig kort tid der, så vi trengte virkelig noen dager fri.

 

Sluttspillet
– Vi er innstilt på å gå til topps også i sluttspillet, det er vi virkelig.  Vi har lyst på 2 titler til vi, vi er på en måte ikke mett enda, fastslår Malin.

 

Bilde fra fjorårets kamp i Oppsal Arena hvor Malin kjører stein saks papir med Tonje.

 

Hyggelige mennesker
– Det er selvfølgelig spesielt for min del å reise til Oppsal Arena i morgen, sier Malin.  – Det blir fint å komme til den hallen igjen og møte alle de hyggelige menneskene,  jeg ser dem ikke så ofte.  Så det synes jeg er veldig koselig.  Samtidig vet jeg at også resten av laget  har lyst til å komme tilbake dit for å bevise noe vi ikke fikk bevist sist vi var der.  Vi er selvfølgelig klar for den kampen og vi er ganske bra innstilt og skjerpet inn mot den første kvarfinalekampen mot Oppsal.

 

 

Skal levere bedre enn sist
– På forhånd kan man ikke være trygg på seier når vi tenker på hvordan vi spilte i Oppsal Arena sist.    Men jeg er trygg på at vi kommer til å levere en bedre kamp enn det vi gjorde i seriekampen i mars.  Jeg vet at alle på laget vil gi alt de har og vil kjempe for at vi får den seieren og et godt utgangspunkt foran hjemmekampen, avslutter Malin Aune.

 

 

Foto:  Terje Refsnes