– Det er ingen som liker å tape! – Vipers

– Det er ingen som liker å tape!

Vipers skal gi alt også i returmatchen mot Oppsal i AQ i morgen.

Lørdag 28. april 2018.

 

Kvartfinale i sluttspillet kamp 2 i Aquarama søndag kl. 15.30:

VIPERS KRISTIANSAND  –  OPPSAL

 

I morgen søndag spiller Vipers returoppgjøret i kvartfinalen mot Oppsal.  Kampen onsdag i Oppsal Arena ble en sesongens hyggeligste kamper mot et norsk lag.  Kampen var riktignok helt jevn de første 20 minuttene, men både trener Kenneth Gabrielsen og alle spillerne viste en sult etter å prestere fra start til slutt.

Foran denne kampen hadde for en sjelden gangs skyld Vipers kun oppgjøret mot Oppsal å fokusere på og laget skulle ikke haste videre til en europacupkamp neste dag.  Kenneth kunne dermed benytte alle 16 spillerne som han ønsket uten å måtte tenke på å spare spillere til neste kamp.

Som Viperssupporter på tribunen var dette en kamp som en svært sjelden får oppleve.  Det at Vipers kunne være i 100 i samfulle 60 minutter gjorde denne kampen svært severdig

Vipers vant 36-22 og har dermed 14 måls ledelse foran returoppgjøret i morgen.

 

 

Bra forsvarsspill på onsdag
– Vi var fornøyd med at vi hevet forsvarsspillet sammenliknet hva vi gjorde både i Solakampen og i kampen vi hadde mot Oppsal sist, forteller Tonje Refsnes når hun oppsummerer onsdagens kamp i Oppsal Arena.  – Vi hadde noen kampmål vi klarte å innfri, det var vi veldig godt fornøyd med, supplerer hun.  – Jeg er fornøyd med at vi kom til en del bra sjanser og at vi scorte 36 mål.

 

Ekstra motivert
– Vi hadde en frihelg foran den kampen og det gjorde godt for alle å få en liten pause og få ting litt på avstand.  Vi hadde også gode treninger både mandag og tirsdag og så har vi  jo alle konkurranseinstinkt når kampen starter.  I tillegg rullerte vi mye på laget så ingen ble kjempeslitne, sier Tonje.

 

Har stor ledelse
– Vi ønsker å vinne kampen i morgen også selv om vi har et godt utgangspunkt med 14 mål foran, understreker Tonje.  Vi ønsker å bruke kampen til å trene på ting i spillet for fremtidige kamper.  Vi er konkurransemennesker og det er ingen som liker å tape.

 

 

Styrker i Vipers
– Det at vi har full stall tilgjengelig i trening og kamp så seint i sesongen, det vil jeg si er en styrke, sier Tonje.  – Vi er blitt bare mer og mer samspilte, vi har spilt mange kamper denne sesongen og har utviklet oss hele veien.  Man lærer hverandre bedre å kjenne gjennom å spille mange viktige oppgjør.

 

Stort press på spillerne
– Det har vært gøy og utfordrendes, man må virkelig være på både i trening og kamper for alt er livsviktig i forhold til de målene vi har satt oss.  Man kan jo bli litt utladet til tider men et lite avbrekk og en frihelg nå og da hjelper.  Og så er folk flinke til å lade opp på nytt.  Det er ikke så mye som skal til, forteller Tonje.

 

 

Opplevd mye
– Vi har opplevd mye i sammen denne sesongen og har oppnådd noen av målene vi har satt, men vi er veldig tent på å vinne flere titler allerede i år.

 

God innsats på trening
– Vi trøkker til for vi vet at det man gjør i trening gjenspeiler seg i kamp, sier Tonje og supplerer:  – Hvis man slipper seg ned på trening så kanskje man også gjør det i kamp.  Men vi er likevel nøye med å tilpasse i forhold til kampbelastningen vi har.

 

Målsetting i morgen
– Vi har en målsetting om å bedre angrepsspillet og få litt bedre trykk på det i returkampen mot Oppsal i AQ i morgen.  Men vi har ikke satt noe konkrete mål utover det.  Vi får nok noen kampmål av Kenneth i garderoben før kampen.  Vi skal gjøre det vi kan for å slå Oppsal også i morgen, lover Tonje Refsnes.

 

 

Foto:  Terje Refsnes