Fotograf: Terje Refsnes

Kikki i storform!

Vi tok første stikk i sluttspillfinale!

Det var knyttet spenning til første kamp i sluttspillfinalen som ble spillt i Boligmappa arena tirsdag ettermiddag. Ville Vipers være preget av borteoppgjøret i Romania? Hvilket av lagene hadde krefter igjen etter en lang sesong?

Første omgang var jevnspillt og for Vipers sin del var det preget av skuddbom og ikke allverdens forsvars/målvaktsspill.
Guro Rundbråten i Larvik målet skal også ha honnør for godt spill. Lagene fulgte hverandre tett men Larvik hadde på en stund en 5 måls ledelse.
Til pause kunne hjemmelaget gå i garderoben med en tomåls ledelse 15-13.

Hva som er gjort og sagt i garderoben vet ikke vi, men noe svært fornuftig må det ha vært.
For i den andre omgangen var det kun et lag på banen. Forsvars og målvaktsspillet var i en helt annen klasse og dermed ble det også flere kontringer. Skuddene hadde helt annen andresse og mål etter mål gikk inn bak Larvik sin gode målvakt.

Kikki var helt strålende denne kampen. For et comeback denne dama har gjort….det er bare å ta av seg hatten!

Da sluttsignalet lød stod det 22-29 på måltavlen som er et solid utgangspunkt for returoppgjøret førstkommende lørdag i Aquarama kl 17:15.
Sesongkortene gjelder som vanlig i denne kampen og det er fortsatt enkeltbilletter igjen å få kjøpt. Så ta med deg venner og familie og få med deg sesongens siste kamp!

Ellers ble Larviks hovedtrener fortjent hyllet etter kampen da han skal videre til nye utfordringer i Ungarn etter sesongen. Lykke til videre Tor Odvar og takker for innsatsen for norsk håndball 🙂