Silje Katrine Waade er klar for Vipers! – Vipers

Silje Katrine Waade er klar for Vipers!

Slutter seg til klubben i juli.

Silje Waade har skrevet under på en toårig kontrakt med Vipers, og slutter seg til klubben i juni. Silje er 24 år, har tilbrakt de siste 8 årene i Byåsen, og har også spilt 16 landskamper for Norge. Hun var med på å vinne EM-gull for Norge i 2016.
«Jeg gleder meg til å bli en del av Vipers og ta fatt på nye utfordringer. Det blir morsomt å ta del i en spennende satsing. Samtidig må jeg takke for åtte fantastiske år i Byåsen, klubben som har formet min seniorkarriere. Nå er jeg klar for et nytt kapittel, sier Silje Waade.»
«Silje er en spiller som vil forsterke vårt forsvar, og som kan spille i flere posisjoner fremover på banen. Hun er en av flere unge spillere som kommer til klubben, og som skal utgjøre fremtiden i Vipers,» sier påtroppende trener Ole Gustav Gjekstad.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Ole G. Gjekstad – 47938811.