– Vi er sultne på mer! – Vipers

– Vi er sultne på mer!

Jeanett Kristiansen ønsker å vinne titler også denne sesongen.

Søndag 5. august 2018.

 

I morgen mandag 6. august reiser Vipers Kristiansand til Ungarn for 8 dagers treningsleir.  Laget møter ungarske Siofok i treningskamp onsdag 8. og lørdag 11. august.  Jeanett Kristiansen gleder seg veldig til å komme i gang med kamper igjen.

 

 

Ny trener
– Det har vært rart, spennende, morsomt, utfordrende de første ukene med ny trener, smiler Jeanett og supplerer:  – Men mest av alt har det vært veldig gøy og lærerikt!

 

Lærer masse
 – Noe som er veldig bra med Ole Gustav Gjekstad er at han er ekstremt detaljert, han tenker på de minste detaljene som i sum blir veldig viktig.  Man føler litt at man har startet på scratch fra hvordan man skal kaste en ball. Men det er absolutt bare positivt. Jeg trur vi kan lære masse av Ole Gustav. Så håper jeg han lærer masse av oss også.

 

 

Har hatt Ole G som trener tidligere
– Jeg hadde Ole Gustav som trener den sesongen jeg var i Larvik, da jeg var 19-20 år, forteller Jeanett og legger til:  – Jeg var veldig spent på å få Ole G som trener igjen, nå er jeg jo en helt annen spiller enn det jeg var da  jeg spilte i Larvik.  Det har gått helt fint, jeg visste jo at det kom til å bli bra!

 

Vipers tok storeslem her hjemme i fjor med seier i cupen, serien og sluttspillet.  Vipers.no spør Jeanett om spillerne er mette etter denne suksessen.  Da svarer Jeanett kontant:
– Om vi er mette?  Haha – aldri.  Vi er sultne på mer, understreker hun.

 

Vipers hadde en lang vårsesong med både 2 og 3 viktige kamper i uka.  Fikk spillerne nok fri fra håndball foran oppkjøring til ny sesong?

– Tja noen fikk jo 4 uker ferie, som er vanlig, forteller Jeanett. – Men de som var på samling med landslaget  fikk jo bare en uke. Men sånn er det jo når man er landslagsspiller, sier hun.

 

Treningene så langt
– Innsatsen på treningene er god, alle er villig til å lære og bli bedre, forteller Jeanett. – Vi har ikke spilt så mye mot to mål, nå skal jo Ole G bli kjent med oss spillerne, og vi bli kjent med han. Så vi har stått endel på ett mål og terpet. Vi har hatt flere småøvelser med ball. Og det har vært lærerikt, sprudler hun.

 

 

Årets spillerstall
– Årets lag er spennende. Jeg tror det blir bra denne sesongen også, eller, jeg VET det blir bra, understreker hun. – Jeg tror vi kommer til å bli bedre på å krige for hverandre, og å være bedre på de små tingene som er viktig. Og vi vil ofre mer, det er utrolig viktig når vi skal ut i Champions League.

 

Å være håndballspiller i Kristiansand
– Det er utrolig gøy å være Vipersspiller. Folkene i byen er jo fantastiske. Jeg har blitt glad i så mange her. Du blir kjent igjen på gata, uansett om de er unge eller «gamle». Det er utrolig koselig å for eksempel høre «lykke til idag» eller bare hvis du går i butikken med treningsklær og får høre «ha en fin trening, dere gjør Kristiansand stolte», ja det har jeg faktisk fått høre, da blir jeg ekstremt glad, smiler Jeanett.

 

Treningsleir i Ungarn
– Det blir skikkelig kult å reise på treningsleir i morgen, forteller Jeanett. – Det blir spennende å se hvordan vi ligger ann. Vi møter ungarske Siofok og det det er alltid morsomt og møte lag som du aldri møter ellers. Også får jeg se storesøster Veronica igjen, som bor i Ungarn, det gleder jeg meg veldig til!

 

Gøy med ny sesong
– Nå gleder jeg meg veldig til å spille kamper, reise, utvikle meg som håndballspiller og utvikle oss som lag, avslutter Jeanett Kristiansen.