Vipers scorte 18 ganger i Ungarn – Vipers

Vipers scorte 18 ganger i Ungarn

Vipers slet med angrepsspillet mot Siofok.

Lørdag 11. august 2018.

 

I onsdagens treningskamp vant Vipers 27-26 etter å ha ligget under 19-23 etter 17 minutter av andre omgang.  I ettermiddag var det klart for ett nytt møte med Siofok, denne gang bak lukkede dører og uten publikum.

Også i denne kampen var det vertene som kom best i gang.  Vipers slet med å score og laget fikk sin første scoring ved Malin Aune etter 9 minutter spilt.  Vipers slet uvanlig mye med rytmen i angrepsspillet og hadde 12 tekniske feil og 9 bomskudd de første 30 minuttene.  Siofok fikk ett godt grep om denne kampen da Vipers var uten scoring i ni minutter og hjemmelaget økte fra 5-4 til 11-4 ledelse.  Ved pause var stillingen 13-6.

 

I andre omgang kom Vipers inn i kampen igjen i løpet av sju minutters periode fra elleve minutter var spilt.  Med 5 scoringer i denne perioden lå Vipers bare to mål bak, 18-16.  Hjemmelaget svarte umiddelbart og gikk til 20-16 og videre til ledelse 23-17 etter 24 minutter av andre omgang.  Andre omgang endte uavgjort 12-12 og Siofok fikk sin revansje med seier 25-18.

 

 

Trener  Ole Gustav Gjekstad oppsummerer denne treningskampen mot Siofok:

– Første omgang er kort sagt elendig.  Da er vi ikke med i det hele tatt.  Andre omgang er bedre, vi er to bak på et tidspunkt der og har mulighet til å ta de igjen, så surrer vi litt på slutten.  Alt i alt er det en dårlig kamp vi spiller med ball, tidvis bra forsvarsspill, men ujevnt.

– Jeg er overrasket av at vi gjør en så dårlig første omgang.  Den kan vi ikke være bekjent av.  Det var langt under båten.  I andre omgang leverer vi ihvertfall en litt bedre match og står opp litt mer og lager flere mål. Men det er ingen tvil om at vi har mye å hente når det gjelder skudd, timingen i angrepsspillet og i den individuelle teknikken.  Vi må jobbe hardt der.

– Vi lager flere tekniske feil enn mål i dag, det er egentlig ingen spesiell grunn til det.  Det er bare at vi kløner det til med ballen.

– I morgen søndag har vi en fysisk økt og en håndballøkt, så blir det avreise til Kristiansand tidlig mandag morgen.

– Til uka venter treningskamper mot Silkeborg torsdag og lørdag.

 

 

TRENINGSKAMP I UNGARN 11. AUGUST 2018

SIOFOK  –  VIPERS KRISTIANSAND  25 – 18  (13-6)
Sunniva Andersen  3
Linn Jørum Sulland  3
Jeanett Kristiansen  2
Mathilde Kristensen  2
Henny Reistad  2
Malin Aune  1
Tonje Refsnes  1
Silje Waade  1
Marta Tomac  1
Hanna Yttereng  1
Karoline Olsen
Vilde Jonassen
Emilie Hegh Arntzen
Katrine Lunde
Eline Fagerheim

 

 

KAMPUTVIKLING.  SIOFOK – VIPERS

1 omg:  3-0  *  3-2  *  5-2  *  5-4  *  11-4  *  13-6

2 omg:  14-7  *  16-10  *  17-15  *  18-16  *  20-17  *  23-17  *  25-18.

 

STARTOPPSTILLING 1. OMGANG VIPERS

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Karoline Olsen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Tonje Refsnes
Høyreback:  Silje Waade
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

STARTOPPSTILLING 2. OMGANG VIPERS

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Sunniva Andersen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Marta Tomac
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant:  Silje Waade
Linjespiller:  Mathilde Kristensen

 

 

Hovedbildet av Malin Aune er fotografert av Terje Refsnes.