Seier over Silkeborg! – Vipers

Seier over Silkeborg!

Et steg i riktig retning oppsummerer Ole Gustav.

Torsdag 16. august 2018.

 

Vipers Kristiansand hadde dansk motstander i Silkeborg i Aquarama i kveld og vant denne treningskampen 32 – 24 etter ledelse 16-8 til pause.

 

Fint kontringsspill
– Vi vinner 32-24 i kveld, begynner trener Ole Gustav Gjekstad og supplerer:  – Det er mye bra i kampen med mange fine kontringer og vi spiller oss til mange sjanser.  Vi ødelegger litt for oss sjøl ved at vi taper de siste minuttene 5-0 og det er unødvendig.

 

Steg i riktig retning
– Vi må jobbe med å ha kvalitet i lenger perioder av gangen.  Men det er mye bra i kampen og det er et bra steg i riktig retning, oppsummerer treneren fornøyd.

 

Bra resultat
– Vi ledet 16-8 til pause, det er ganske mye å ta tak i spillemessig.  Men resultatet er jo bra, vi straffer de ganske hardt i kontra i lange perioder, så den delen av spillet har virkelig blitt en god del bedre, forteller Ole Gustav Gjekstad.

 

 

Svak avslutning på kampen
– Henny Reistad gjør mye bra en mot en der, Jeanett Kristiansen det samme i kontringsspillet, men jeg kunne ønsket at vi hang litt bedre sammen forsvarsmessig i andreomgang og at vi også klarer å avslutte kampen på en bedre måte enn vi gjorde.  Det er unødvendig å spille 16-16 i andre omgang.

 

Rullerte mye på laget
– Vi rullerte mye også i denne kampen, alle spilte.  Jeg synes kvaliteten er ganske jevn i mannskapet så det er fornuftig å gjøre det sånn, avslutter Ole Gustav Gjekstad.

 

Ny kamp lørdag!
Vipers og Silkeborg møtes til ny treningskamp i AQ lørdag førstkommende kl. 11.00.  Også denne kampen er åpen for publikum.

 

Tonje Refsnes. Foto: Terje Refsnes.

 

TRENINGSKAMP I AQUARAMA 16. AUGUST 2018

VIPERS KRISTIANSAND  –  SILKEBORG (DK)  32 – 24  (16-8)

Sunniva Andersen  5
Malin Aune  5
Henny Reistad  4
Jeanett Kristiansen  4
Silje Waade  3
Hanna Yttereng  3
Vilde Jonassen  3
Tonje Refsnes  2
Mathilde Kristensen  2
Marta Tomac  1
Karoline Olsen
Emilie Hegh Arntzen
Linn Jørum Sulland
Eline Fagerheim
Katrine Lunde

 

 

Hovedbilde av Linn Jørum Sulland er fotografert av Stian Bye Høgsveen.