– Vi skal være skrudd på! – Vipers

– Vi skal være skrudd på!

Intervju med kantspiller Vilde Jonassen.

Tirsdag 4. september 2018

 

Kantspiller Vilde Jonassen (26) er inne i sin sjuende sesong som Vipersspiller og er den spilleren som har lengst fartstid i klubben.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Sinnsyk forvandling
– Det har vært veldig gøy å få være med på hele prosessen, fra å være en bydelsklubb til å bli et bylag.  Og få være med på hele prosessen frem til den storsatsingen som vi opplever nå.  Jeg har vært heldig og som har fått vært med på det hele.  Det synes jeg er veldig gøy.  Jeg spilte 2 sesonger i Karusshallen med Vipers.  Det har vært en ekstrem, helt sinnsykt forvandling siden da, forteller Vilde Jonassen.

 

På rekruttlandslagssamling 
– Det var veldig lærerikt å være på samling, veldig gøy å være inne der med dedikerte spillere.  Masse læring og flinke trenere.  Det var et mål jeg hadde satt og det var gøy å klare det.  Så det var stort for meg.  Nå jobber jeg på og håper jeg blir tatt med igjen.  Jeg synes det var et bra miljø og veldig lærerikt, så jeg håper virkelig på en ny mulighet på rekruttlandslaget, sier Vilde.

 

Utskiftinger
– Jeg trives fortsatt veldig godt som Vipersspiller.  Vi mistet noen fine jenter etter forrige sesong, men sånn er det jo, det blir alltid utskiftinger på et lag, sier Vilde.  – Men vi har fått inn mange fine jenter som jeg føler har tilført mye til laget.  Veldig hyggelig og fin gjeng og jeg trives veldig godt.  Det har jeg gjort hele veien.  Jeg er veldig fornøyd med trenerne, det er en veldig god gruppe.

 

Photo: Siofok

 

NM-kamp
– Norgesmesterskapet blir veldig viktig for oss denne høsten. Vi satser på å være gode på alle arenaer, så vi kliner til i morgendagens kamp mot Grane, lover Vilde.  – Det blir viktig for oss å spille en god kamp mot Grane.  De har jo de tidligere Vipersspillerne Siri Aaserud, Anne Charlotte og Elisabeth Rosenvold i laget.  Så har de fått Storhamarmålvakta tilbake, og de har en veldig rask venstrekant.  Grane har et godt lag.   Jeg er god venninne med Siri, det skal bli morsomt å spille mot henne.

 

Fullt trøkk
– Denne sesongen skal vi ta hver kamp like alvorlig, understreker Vilde.  – Så vi skal være skrudd på og skal knalle til fra start mot Grane Arendal.  Det blir tempo og og fullt trøkk og vi skal spille vårt spill.  Det viktigste i denne NM-kampen blir at vi får en god økt med fokus på god skuddprosent og få tekniske feil.  Og at vi får kjørt igjennom trekkene våre.  Det hadde vært greit å å få en god boost inn mot Fredrikstadkampen.

 

Håper på støtte
– Jeg håper det er noen fra Rosabanden og andre som tar turen fra Kristiansand så det blir litt stemning i hallen! oppfordrer Vilde.

 

 

Hovedbildet av Vilde Jonassen er fotografert under treningsleiren i Ungarn, av klubbfotografen til Siofok.