God forsvarsinnsats i Skien – Vipers

God forsvarsinnsats i Skien

12 målsseier til Vipers.

.

Onsdag 12. september 2018.

 

Det ble en komfortabel 12 målsseier i Skien for Vipers etter en kamp med god innsats og glødende tilstedeværelse.

Et tent Vipers tok raskt kommandoen i Skien onsdag kveld.  0-4 ledelse etter 6 minutter tvang Gjerpen til å ta sin første timeout.  Men Vipersdominansen fortsatte og etter 16 minutter ledet bortelaget 3-10.  Resten av omgangen scorte lagene like mange mål.  Vipers kunne ha sagd av grenen allerede etter 30 minutter men med 16 bom/tekniske feil i første omgang lot de Gjerpen ha heng.  Honnør til spillerne for iver og tilstedeværelse.

 

I andre omgang økte Vipers ledelsen utover i omgangen og scorte 34 mål og slapp inn 22.  Spillerne er ikke fornøyd selv med å ha sluppet inn over 20, men innsatsen i laget var god gjennom hele kampen.

 

Henny Reistad. Foto: Trond Sørøy

– Jeg synes det var litt opp og ned i perioder, men vi vant tilslutt med 12 mål så jeg er godt fornøyd, oppsummerer Henny Reistad.  – Jeg synes til tider var innsatsen vår god men vi slipper oss litt ned mot slutten av første omgang og spiller jevnt med de en litt for lang periode.  Men jeg synes den innsatsen vi legger ned i begynnelsen av kampen og i andre omgang var veldig bra.

 

Katrine Lunde.    Foto: Trond Sørøy

– Jeg synes vi spilte bedre i dag enn sist mot Fredrikstad, forteller Katrine Lunde.  – Vi snakket om å være klar presis når klokka var 18.00 og det synes jeg vi var, så det var bra.  Vi fikk ikke alle de målene vi ønsket i starten der, men vi fikk kontret mye og det var mye bra.  Det var bra forflytning på alle spillerne i forsvar så det virker enda mer tettere.  Jeg er fornøyd.

 

Hanna Yttereng.    Foto: Trond Sørøy

– Jeg føler jeg blir mer og mer delaktig i spillet, forteller Hanna Yttereng.  – Det tar litt tid å bli kjent med alle, det er et nytt spill men det blir bedre og bedre.  Jeg synes vi startet bra, vi var veldig på i forhold til sist kamp.  Men vi detter litt mot slutten, der har vi noe å jobbe med at vi er helt opp mot hundre prosent i 60 minutter.  Men jeg synes vi startet veldig bra og viste at vi ønsket å vinne denne kampen.  Vi gjør noen feil, men det er sånne «lette» feil som vi kan luke bort.

 

Silje Waade.   Foto: Trond Sørøy

– Vi starter kampen veldig bra og leder 4-0, men så er det en periode hvor vi føler vi står der hele veien, men så blir vi litt utålmodige,, forteller Silje Waade.  Det glepper litt på slutten, noe som gjør at de spiller jevnt med oss det neste kvarteret.  I perioder synes jeg vi kliner til dem bra og i de periodene vi klarer å lage frikast så bryter vi spillet deres hele tida og de får ikke noe flyt.  Så der var vi veldig gode og bedre enn sist kamp.  Vi spiller tøfft i forsvar i dag.  Vi snakket om det etter sist kamp at vi må tørre å ta dueller og tørre å lage flere frikast.  Så vi satte oss som et klart mål foran denne kampen at det skulle smelle i forsvarsspillet og det synes jeg hver enkelt spiller tok innover seg og fullførte mot Gjerpen.  Jeg skulle ønske vi slapp inn litt færre mål i denne kampen.  Vi har som mål å ha 9-10 mål pr omgang, så i dag ble det litt for mange baklengs.  Jeg synes vi er på riktig vei.  Det er absolutt ting å jobbe med,  men jeg synes det er et hakk opp fra forrige kamp.

 

 

 

SERIEKAMP 12. SEPTEMBER I SKIEN

GJERPEN – VIPERS KRISTIANSAND  22 – 34  (10-17)

Linn Jørum Sulland  6
Henny Reistad  5
Emilie Hegh Arntzen  4
Jeanett Kristiansen  3
Sunniva Andersen  3
Hanna Yttereng  3
Karoline Olsen  3
Malin Aune  2
Vilde Jonassen  2
Silje Waade  2
Tonje Refsnes  1
Marta Tomac
Mathilde Kristensen
Katrine Lunde
Eline Fagerheim

 

KAMPUTVIKLING  GJERPEN – VIPERS

1 omg:  0-4  *  1-6  *  3-10  *  5-10  *  7-12  *  9-14  *  10-17

2 omg:  11-17  *  12-20  *  14-23  *  16-26  *  18-30  *  20-32  *  22-34

 

STARTOPPSTILLING 1. OMG

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Vilde Jonassen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Linn Jørum Sulland (Silje Waade forsvar)
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:   Hanna Yttereng

 

STARTOPPSTILLING 2. OMG

Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Sunniva Andersen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant: Silje Waade
Linjespiller:   Hanna Yttereng

 

 

Hovedbildet er fotografert av Terje Refsnes.