Vipers motstander i 4. runde er klar – Vipers

Vipers motstander i 4. runde er klar

Intervju med Eline Fagerheim.

.

Torsdag 13. september 2018

 

Norges Håndballforbund har i dag trukket 4. runde i NM.  Vipers Kristiansand skal møte 2. divisjonslaget NIT/HAK og fikk hjemmekamp i Sukkevann.  Kampen spilles onsdag 3. oktober.

 

Trekningen

Sola – Larvik
Follo – Storhamar
Vipers – NIT/HAK
Rælingen – Byåsen
Fana – Utleira
Tertnes – Molde
Fredrikstad – Gjerpen
Oppsal – Haslum

 

 

Fordeler og ulemper
– Det er både fordeler og ulemper med å møte et 2. divisjonslag i 4. runde, kommenterer Eline Fagerheim.  – Vi får jo den kampen i forkant av en Champions Leaguekamp.  Det hadde kanskje vært mer optimalt å møte et eliteserielag, men samtidig skal vi være profesjonelle nok til å omstille til ny kamp på den lørdagen.

 

Må trene godt
– Med tanke på belastning er det helt greit å møte NIT/HAK.  Etter kampen mot Storhamar 19. september er det landslagspause i 14 dager frem til NM-kampen.  I den perioden må vi være flinke til å trene så vi ikke går på en smell mot NIT/HAK.

 

Greit med hjemmekamp
– Nå har vi hatt to bortekamper i cupen, så det var veldig greit å få hjemmekamp i 4. runde.  Det har ikke vært altfor lang reisevei, men likevel er det greit at vi slapp å bruke energi på å reise i forkant av Champions Leaguekampen.  Tror de fleste var veldig fornøyd med at vi skal spille i Aquarama, sier Eline.

 

Skal til Spektrum
– Vi satser på NM også denne sesongen og satser på å vinne alle kamper.  Vi har gode muligheter til å nå Spektrum i romjula.  Vi må greie å nullstille mellom hver kamp, det er det som blir nøkkelen til å vinne NM-kampene innimellom Champions League og seriespillet.  Det er ikke snakk om noe annet enn at vi skal til Spektrum, understreker Eline Fagerheim.

 

 

 

Hovedbildet er fotografert av Terje Refsnes.