Tredje seieren på rad! – Vipers

Tredje seieren på rad!

14-målsseier i Aquarama.

.

Søndag 16. september 2018

 

Vipers Kristiansand tok sin tredje seier på rad i seriespillet da Skrim Kongsberg ble slått 31-17 i Aquarama søndag ettermiddag.  Laget spilte ikke opp mot sitt beste og hadde håndbrekket på i perioder.  Men med stor entusiasme i bunn blir det et solid resultat også på en dag hvor det periodevis er litt ruskete angrepsspill.

Hanna Yttereng ble kåret til banens beste spiller.

 

Kampen startet i et høyt tempo hvor begge lag satset på hurtig angrepsspill og å løpe etter.  Eline Fagerheim fikk tillitt fra start og kom godt fra det med 7 redninger i første omgang.  Angrepsmessig ble linjespiller Hanna Yttereng den store beholdning med sine 6 scoringer.  Vipers hadde en seks måls ledelse til pause.

 

I starten av andre omgang vartet hjemmelaget opp med flotte kontringer og godt angrepsspill, men laget fikk periodevis dårlig betalt for innsatsen pga en rekke gode redninger fra Skrimmålvakta.  Halvveis ut i omgangen løsnet det for Vipers og etter 18 minutter ledet hjemmelaget med 10 mål.  Vipers lagde 10 mål i kontrings- og ankomstspillet i andre omgang og gjorde knapt en teknisk feil de siste 30 minuttene.

Dette var nok en kamp med god forsvarsinnsats og Eline Fagerheim og Katrine Lunde bidro godt til å holde antall baklengs nede ved å ha en redningsprosent på 50.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Eline Fagerheim fikk tillitt fra start og oppsummerer kampen slik:

– Jeg fikk vite på fredag etter treningen at jeg skulle starte mot Skrim, det var egentlig veldig greit å få vite det så tidlig.  Da fikk jeg mulighet til å forberede meg litt ekstra.  Det var fint å få tillitt å vite at jeg skulle spille.  Det var veldig morsomt å få vist at jeg ikke bare kan være god på trening.  Jeg er godt fornøyd med de minuttene jeg stod, det er sikkert noen skudd er jeg burde ha tatt.  Vi hadde nær 50% redninger, så det var veldig gøy, så jeg må få være godt fornøyd.

– Jeg føler at vi har god kontroll på kampen de første 30 minuttene.  Men samtidig er det sånn at vi bare leder med 6 mål og det føles som at Skrim er veldig tett på oss.  Jeg føler likevel at vi leder kampen greit.  Det var ikke sånn at vi sleit direkte.  Vi har noen slurvefeil fremover som blir de tekniske feilene.  I andre omgang får vi får opp intensiteten i siste halvdel som gjør at vi får scort en del flere mål og differansen blir større.

 

Foto: Terje Refsnes

 

Vilde Jonassen satt hele førsteomgang, men kom som en virvelvind da hun kom på banen i andre omgang. Hun oppsummerer kampen slik:

– Det svingte litt i dag.  Vi har jo kontroll hele kampen, men vi gjør noen småfeil og kanskje var vi ikke 100% på når det gjelder å fighte.

– Som kantspiller er det veldig gøy at vi kjører tempo, men ville kanskje ønsket flere baller.  Men det er veldig bra når vi har spillere som Jeanett så blir det vanskelig å stoppe farta vår.

– Vi ønsket i denne kampen å kjøre gjennom de avtalene vi skulle og minske tekniske feil og ha en bra skuddprosent og vise at vi er 100% skrudd på.  I perioder er det veldig bra, mens vi periodevis faller litt ned.

– Vi slipper inn 17 mål, vi kunne selvsagt ha sluppet inn enda færre enn det.  Skrim kommer med ting vi vet kommer og jeg føler at om de scorer så får de ikke lov til å gjøre det samme to ganger.  Det er bra.  Jeg føler vi kom oss utover i kampen, så alt i alt et godkjent resultat.

 

 

Foto: Terje Refsnes

 

SERIEKAMP I AQUARAMA 16. SEPTEMBER 2018

VIPERS KRISTIANSAND – SKRIM KONGSBERG    31 – 17   (15-9)

Hanna Yttereng  7
Linn Jørum Sulland  5
Emilie Hegh Arntzen  4
Malin Aune  4
Vilde Jonassen  3
Henny Reistad  3
Mathilde Kristensen  2
Tonje Refsnes  1
Silje Waade  1
Jeanett Kristiansen  1
Marta Tomac
Karoline Olsen
Eline Fagerheim
Katrine Lunde

 

KAMPUTVIKLING  VIPERS – SKRIM

1 omg:  3-0  *  3-2  *  4-3  *  6-4  *  10-6  *  13-8  *  15-9

2 omg:  16-9  *  18-11  *  20-13  *  24-14  *  26-15  *  29-15  *  31-17

 

 

STARTOPPSTILLING 1. OMG

Målvakt:  Eline Fagerheim
Venstrekant:  Karoline Olsen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Marta Tomac
Høyreback:  Linn Jørum Sulland / Silje Waade forsvar
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

STARTOPPSTILLING 2. OMG

Målvakt:  Eline Fagerheim
Venstrekant:  Vilde Jonassen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Linn Jørum Sulland / Silje Waade forsvar
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

 

Hovedbildet er fotografert av Terje Refsnes.