Topphåndballen til Amedia – Vipers

Topphåndballen til Amedia

Har inngått avtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball

Avtalen betyr at Amedias lokalaviser og Nettavisen trapper opp sin dekning av håndball og nå vil sende håndballens eliteserie for kvinner og menn. I tillegg har Amedia også visningsrett for håndballens nivå to og tre.

TV2 sender «Ukas kamp» på TV2 Sport 2 og Sumo.no.

Alle de andre kampene kan du se live på en av Amedias 63 lokalaviser og Nettavisen. Den enkelte avis har sitt eget oppsett av Norgessporten med live kamper og arkiv. For å se kampene live må man ha et abonnement hos Amedia eller Nettavisen. (Kampene kommer i arkiv på HTV 24 timer). Under finner du link til flere av lokalavisene og Nettavisen. Listen vil bli oppdatert med flere aviser.

Vipers //pluss.nettavisen.no/vis/norgessporten/#/