God innsats på rekruttlandslaget! – Vipers

God innsats på rekruttlandslaget!

Sunniva, Karoline, Henny og Malin imponerte landslagsledelsen.

.

Søndag 30. september 2018.

 

Rekruttlandslaget har hatt samling i Danmark siden onsdag 26. september og har spilt to landskamper.  Vipersjentene Karoline Olsen, Henny Reistad, Sunniva Andersen og Malin Aune gjorde sine saker veldig bra i kampene mot Danmark.  Henny ble toppscorer med 5 mål i fredagens kamp hvor det ble tap 27-36.   Malin og Henny ble lagets toppscorer  med 4 mål i gårsdagens kamp hvor Norge vant 30-23.  Malin Aune ble dratt frem av landslagsledelsen for sin gode innsats både i forsvar og angrep i denne kampen.

 

 

Stor forskjell på landskampene
– Det var ganske stor forskjell på de to kampene vi spilte, forklarer Karoline Olsen, som spilte sine første kamper på rekruttlandslaget på denne samlingen. – Den første kampen på fredag spilte vi etter kun å ha trent to ganger sammen. Det var mye tekniske feil og Danmark var flinke til å straffe oss. Vi scorer nok mål, men som resultatet viser var det en del dårlig forsvarsspill. Å slippe inn 36 mål holder ikke, oppsummerer Karoline.

 

Lørdagskampen var bedre
– Kampen i går var derimot mye bedre, smiler Karoline. – Før kampen snakket vi om at det var viktig å justere forsvarsspillet fra kampen på fredag. Vi skulle stå mye mer kompakt og lage flere brudd. Det lyktes vi med. I tillegg syntes jeg energien og moralen var bedre i går, noe som sikkert henger litt sammen med at vi hadde blitt enda bedre kjent og var tryggere på hverandre. Gøy var det å spille i begge kampene, men spesielt den siste da det gikk vår vei!

 

 

Fikk spille mye
– Jeg er fornøyd med spilletid i begge kampene, forteller Henny Reistad, som i likhet med Karoline Olsen fikk sine første minutter på rekruttlandslaget denne helga. – Jeg fikk spille omtrent 40 minutter i hver kamp, så det var gøy å få sjansen og å spille sammen med noen jeg ikke har spilt med før.

– Jeg synes det også var gøy å vinne kampen på lørdag med sju mål etter å ha tapt første kamp med ni. Jeg er fornøyd med innsatsen i kampene, selv om prestasjonene var litt varierende i begge kampene. Utgangspunktet vårt var litt dårlig siden vi bare hadde hatt to økter før vi skulle spille de to kampene, men synes alle var flinke til å løse det på en bra måte, spesielt i siste kampen der vi vant i tillegg, smiler Henny.

 

 

Gøy å være på samling
– Vi har bare hatt 2 håndballtreninger på denne samlingen og da har vi hatt fokus på å bli bedre samspilte inn mot kampene, forteller Sunniva Andersen, som var tilbake på rekruttsamling igjen. – Det er mange nye mennesker så vi brukte litt tid på å gå igjennom trekk og bli kjent med hverandres bevegelser.

– Vi har også hatt litt fysisk trening.  Under samlingen ble det ikke tid til å gjøre så mye utenfor hotellet, men vi har vært sammen på hotellet og blitt bedre kjent med hverandre. Det har vært veldig gøy å være på samling med denne gjengen, sier Sunniva.

 

 

Utfordrende og gøy
– Det har vært hyggelig å bli kjent med de nye spillerne som har hatt sin første rekruttsamling, forteller Malin Aune, som har spilt mange kamper både på A-landslaget og rekruttlandslaget. – Det har vært både utfordrende og gøy å finne samspillet i laget med så få dager sammen. Det krever at alle sammen jobber sammen, noe vi lyktes godt med i den siste kampen. Det var veldig gøy!

 

NM og CL venter
– Nå venter en morsom uke med kamp i NM og Champions League, sier Malin. – Motstanden i de to kampene er veldig forskjellig. Vi må absolutt klare å heve nivået vårt denne uken for å være godt forberedt mot helgen. Håper mange tar turen til Aquarama lørdag for å heie på oss! oppfordrer Malin Aune.

 


 

KAMPFAKTA:

28 september 2018
Danmark Utviklingshold – Norge Rekrutt (LKR)  36-27    (18-14)

 

Norges målscorere: 
Henny Ella Reistad 5, Helene G. Fauske 5, Vilde Ingeborg Johansen 4, Sunniva Andersen 3, Malin Aune 3, Silje K. Waade 3, Ragnhild Valle Dahl 2, Mathilde Rivas-Toft 1 og Karoline Olsen 1.

Øvrige norske spillere: 
Emily Stang Sando, Andrea Austmo Pedersen, Guro Nestaker, Elise Skinnehaugen, Vilde Rønningen, Emilie Christensen og Julie Bøe Jacobsen.

Toppscorer Danmark:
Line Mai Hovgaard 5 mål.

 


 

29 september 2018
Danmark Utviklingshold – Norge Rekrutt (LKR)  23-30   (9-15)

Norges målscorere:
Malin Aune 4, Henny Ella Reistad 4, Guro Nestaker 4, Mathilde Rivas-Toft 4, Moa Högdahl 4, Ingvild Bakkerud 4, Karoline Olsen 2, Sunniva Andersen 2, Elise Skinnehaugen 1 og Vilde Ingeborg Johansen 1.

Øvrige norske spillere:
Emily Stang Sando, Andrea Austmo Pedersen, Vilde Rønningen, Emilie Christensen, Ragnhild Dahl og Julie Bøe Jacobsen.

Toppscorer Danmark:
Anna Cecilie Doronville 4 mål

 

 

Foto:  Terje Refsnes.